Practice Management met PSA365

PSA365 moderniseert accountantskantoren door Practice Management te ondersteunen. Het volledige proces van lead tot cash wordt centraal aangestuurd. Collega’s zijn onderling beter op de hoogte, de markt is gerichter te benaderen en projecten zijn centraal aan te sturen.

PSA365 ondersteunt:

  • Gecentraliseerde registratie van verkoopkansen;
  • Klantbenadering op basis van een 360 graden klantbeeld;
  • Gestroomlijnde facturatie van uren, middelen én abonnementen;
  • Integratie van kanalen zoals LinkedIn, Company.info en Spotler;

 

Vanzelfsprekend beheer je met PSA365 de volledige registratie van alle core-processen. Dat vul je aan met middelen die nodig zijn om in de huidige markt te concurreren. Op accountants toegespitste integratie van relatiebeheer helpt marketing ondersteunen. Bestaande klanten krijgen meer aandacht. De conversie van prospects en leads naar new business is als teamactiviteit aan te sturen.

Accountantsorganisatie De Jong & Laan

Early adopter van Practice Management

De Jong & Laan is een early adopter als het om Practice Management gaat. Met behulp van PSA365 kunnen 700 medewerkers, verspreid over 24 vestigingen, multidisciplinair samenwerken. In 2019 ontving De Jong & Laan een Digitale Koploper Award voor deze keuze. De Digitale Innovatie Koploper Award (DiKA) is door GAC ingevoerd om toporganisaties te erkennen die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. Deze video werd opgenomen om het bedrijf tijdens Smart Cenrtal 2019 voor te stellen.

PSA365 software voor accountants
Hoe meer je vastlegt, hoe meer het oplevert
PSA365 is een volledig nieuwe propositie waarmee accountantskantoren Digitaal Transformeren.
Hoe meer je vastlegt, hoe meer het oplevert
Software voor zakelijke dienstverleners
Digitaal Transformeren met PSA365
PSA365 (op basis van Project Service Automation) helpt zakelijke dienstverleners de klant centraal te stellen.
Focus op jouw organisatie

De Jong & Laan aan het woord

Roland Ogink, Partner en bestuurder:

“Vanaf 2014 ben ik bestuurder bij De Jong & Laan. Vanuit mijn functie ben ik bezig met vooruitkijken. Dat doe ik ook in mijn privétijd. Ik mag graag windsurfen en daarin vormen snelheid en vooruitkijken toch wel de kern. De Jong & Laan is een moderne accountantsorganisatie waarin we multidisciplinair samenwerken met 700 medewerkers, verspreid over 24 vestigingen in Noordoost en Midden Nederland. Dat doen we op een vooruitstrevende manier. Daarin zoeken we moderne technieken voor onze klanten. Dat lukt ons in de samenwerking die we met GAC hebben opgepakt.”

Dennis Krukkert, Manager IT:

“In mijn vrije tijd heb ik altijd gevoetbald en daarnaast rij ik vaak op mijn racefiets. Dat doe ik de laatste twee jaar in dit mooie shirt. Practice Management is een groot en complex project bij De Jong & Laan. Tegelijkertijd merk ik dat iedereen daar heel erg enthousiast van wordt. Als ik zie wat dat allemaal brengt naar de toekomst toe, dan is iedereen erg enthousiast.”

Roland Ogink:

“Wat de ondernemer tegenwoordig merkt is dat we samen met hem veel meer data analyseren van zijn gehele bedrijf. Niet alleen financiële data. Wij analyseren eigenlijk continu de financiële operationele data om zo samen tot goeie keuzes te komen. En we adviseren in de juiste strategie die daarbij hoort. Bij onze klanten willen we de beste collega’s aan tafel hebben. Ook daarom hebben we gekozen voor het Dynamics platform. Het helpt ons om van lead tot factuur het goede te doen en ook de kennisuitwisseling binnen de vestigingen op een optimale manier voort te laten komen.”

Dennis Krukkert:

Growing Together betekent voor mij dat we samen met GAC een applicatie vorm geven die bij ons als De Jong & Laan past, en dat we samen invulling geven aan de richting van de applicatie.”

YOU GAC
Growing Together
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Edwin helpt je op weg

Geef Practice Management een boost

Klanten eisen meer dan beheer van hun financiële gegevens, ze zoeken een strategische partner die meedenkt, analyseert en op basis daarvan adviseert. Practice Management helpt accountancykantoren op dat niveau acteren. GAC ondersteunt dit proces met de unieke PSA365 oplossing. Benieuwd wat dit voor jouw kantoor kan betekenen? Neem contact op met Edwin, hij vertelt je graag meer.

YOU GAC
Growing Together