GAC

Digitaal Transformeren

Inzetten op de Digitale Transformatie maakt organisaties flexibeler. Als het centraal in de bedrijfscultuur staat, maakt het organisaties flexibeler. Dat geeft ruimte om met de markt mee te bewegen. Digitaal Transformeren legt de basis voor snellere innovatie van producten en processen. Het steunt op innovatieve ICT: moderne werkplekken, slimme businessapplicaties, doordachte infrastructuur en ondersteunende inzet van data en kunstmatige intelligentie. Bij de strategische planning legt GAC de focus op vier organisatorische aspecten:

  • Versterk medewerkers;
  • Verbinden met klanten;
  • Optimaliseer processen en operatie;
  • Transformeer producten;

Deze aspecten zie je terug bij onze digitale koplopers. Je kunt meer lezen over onze visie op de Digitale Transformatie in de whitepaper Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT.

Meer inzicht in wat de klant wil

WEMO + GAC

WEMO maakt productielijnen vanuit flexibele modules. De organisatie kenmerkt zich door een drive voor snelheid, groei en ontwikkeling. Zij zetten de Digitale Transformatie in om de degelijke machines waar zij bekend om staan op slimmere wijze te bouwen. Met innovatieve technologie en een op medewerkers georiënteerde bedrijfscultuur vergaren zij meer inzicht in wat de klant wil. GAC implementeerde Dynamics 365 Business Central. WEMO kan nu strategischer de markt benaderen met een standaardapplicatie die eenvoudig uit te breiden is.

Transformeren naar een goed gestructureerde, internationale organisatie

Polaroid Originals + GAC

Sinds 2008 is Polaroid Originals gegroeid van een relatief kleinschalige startup naar een internationaal opererende organisatie. Dynamics 365 Business Central zorgt dat de honderd medewerkers op elk willekeurig moment, overal ter wereld, veilig kunnen werken. De Digitale Transformatie maakte het mogelijk om over te gaan van een startup met onduidelijke processen naar een goed gestructureerde internationale organisatie. Vanuit deze positie kan het bedrijf de cloud nu inzetten om de processen nog verder te optimaliseren.

Stay Tuned...
...voor de verhalen van deze Digitale Koplopers
Financiële en operationele data analyseren

De Jong & Laan + GAC

Accountantskantoor De Jong & Laan heeft 700 medewerkers die vanuit 24 vestigingen in Noordoost-en Midden-Nederland multidisciplinair samenwerken. De organisatie heeft ingezet op innovatieve technologie en Practice Management. Samen met de klant kan nu zowel financiële als operationele data geanalyseerd worden. Daaruit vloeit advies over de te volgen strategie voort. Dynamics 365 Business Central helpt daarnaast om van lead tot factuur te komen én om de kennisuitwisseling binnen de vestigingen optimaal te laten verlopen.

Medewerkers herkennen zich direct in de omgeving

Rijk van Nijmegen + GAC

Arbeidsbemiddelingsbedrijf WerkBedrijf Rijk van Nijmegen koos voor Digitaal Transformeren met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zij werken volledig in de cloud. Dat heeft als voordeel dat jongere medewerkers, die dit privé ook al gewend zijn, zich direct in de omgeving herkennen. De cloudomgeving maakt ook het beheer van on-premise oplossingen bij klanten eenvoudiger. Het succes van de implementatie drijft verdere optimalisatie van de oplossing voort.

Kennis borgen over alle vestigingen heen

Badotherm + GAC

Al 62 jaar realiseert Badotherm de beste meetoplossingen voor (petro-)chemische bedrijven. De kracht van de organisatie is het vermogen om iets in één keer goed te bedenken en vervolgens over alle locaties dezelfde kwaliteit te garanderen. De Digitale Transformatie maakt het mogelijk om over alle vestigingen heen kennis te borgen en die zowel voor klanten als de eigen medewerkers beschikbaar te stellen. Daarnaast zet Badotherm in op een open bedrijfscultuur waar medewerkers binnen ruimte kaders beslissingen kunnen nemen die ten goede van het bedrijf komen.

Direct effect op de klanttevredenheid

Autotechnics + GAC

Leverancier van vering, schokdempers en luchtveringsystemen Autotechnics zoekt de balans tussen techniek en comfort voor de automobilist. Door Digitaal te Transformeren kunnen private label klanten beter geïnformeerd worden over de levertijden. Dat heeft een direct effect op de klanttevredenheid. Om deze omslag mogelijk te maken koos Autotechnics voor Dynamics 365 Business Central. Dit is een volledig standaardoplossing in de cloud die daardoor altijd up-to-date blijft.

Eenvoudig upscalen en upgraden

i-Team Global + GAC

De internationale leverancier van technologie voor de schoonmaak i-Team Global heeft klanten in 72 landen. Zij zijn in de afgelopen jaren meer dan 700 procent gegroeid. Dat geeft drie uitdagingen: de supply chain moet op orde zijn, de client journey moet in alle landen soepel verlopen en er is een backoffice nodig waarop de organisatie door kan bouwen. Door te kiezen voor Dynamics 365 Business Central is internationale integratie mogelijk en kan i-Team Global eenvoudig upscalen en upgraden.

Gefundeerdere strategische keuzes

BSU + GAC

BSU helpt moderne werkplekken realiseren door cloud-applicaties en traditionele applicaties samen te brengen. De medewerkers van klanten kunnen zo op een eenduidige manier veilig werken. BSU is de laatste jaren fors gegroeid. Door het brede aanbod van diensten uit verschillende organisatiedelen was voorspelbaarheid een uitdaging. Dynamics 365 Business Central geeft inzicht. Dat maakt het mogelijk om gefundeerdere strategische keuzes maken over de gehele waardeketen. Dit op zijn beurt maakt kwalitatief hoogwaardige dienstverlening mogelijk.

Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together