SW
  • sociale werkvoorziening dienstencatalogus

    Staat uw diensten-catalogus in de etalage?

    U fungeert als spil tussen gemeenten, cliënten en bedrijven met plaatsingsmogelijkheid. Maar als zij niet zien wat u biedt, hoe weten ze u dan te vinden? Met een digitale dienstencatalogus op basis van Microsoft CRM zet u uw diensten in de etalage. U biedt daarmee niet alleen overzicht, maar kiest ook voor groei. Een dienstencatalogus geeft u nieuwe mogelijkheden om uw dienstenaanbod gestroomlijnd aan te bieden en uw klanttevredenheid te verhogen.

Webinar: Dienstencatalogus voor Sociale Werkvoorziening

Registratie

Aanvraag

Uitvoering

Facturatie

17 015 CB1 Achtergrond Foto 862X572 SW1

Maak het gemeenten makkelijk

Alles regelen op één online portaal

 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk ook kan? De dienstencatalogus vormt een online portaal waarop gemeenten zien wat u biedt én wat het kost. Achter de schermen zorg Microsoft CRM voor prijsdifferentiatie per gemeente. Aanvragen komen automatisch op de juiste plaats in uw organisatie terecht. Neemt de gemeente contact op voor meer informatie? Uw mensen kunnen direct zien welke aanvragen er lopen, wie de contactpersoon is, of er meerdere aanspreekpunten zijn en wat er eerder is afgesproken. Gemeenten krijgen ook mogelijkheden om zaken zelf online te regelen. U verlaagt de drempel tot uw dienstverlening en verhoogt uw service met één oplossing!

17 015 CB1 Achtergrond Foto 862X572 Sw2ba

De cliënt staat centraal

Zoeken naar de mooist mogelijke match

 

Mensenwerk vraagt om aandacht voor de persoon. Binnen de dienstencatalogus staat daarom de mens centraal. Op basis van kansen, wensen en mogelijkheden zoeken wij de best passende plaats voor uw cliënten. Wij stoppen niet met het maken van een match, maar blijven alert op een nog betere plaats. Signaleren wij betere kansen, dan koppelt onze oplossing dat aan u terug. Andersom kunnen wij cliënten toegang bieden tot uw vacaturebank. Zij geven aan wat ze zoeken en uw portaal laat zien wat het actuele aanbod is. Wilt u meer? Laat opdrachtgevers de perfecte kandidaat voor een plaatsing zelf invoeren, en onze oplossing zoekt naar mooist mogelijke match. Op basis van selfservice, volledig overzichtelijk en inzichtelijk. 

17 015 CB1 Achtergrond Foto 862X572 SW3

Zonder maatwerk op uw organisatie afgestemd

Nooit meer werken met verouderde software

 

GAC droomt van een toekomst waarin SW-bedrijven nooit meer met verouderde software werken. In samenwerking met Microsoft maken wij dit mogelijk. Onze oplossing is zo opgezet dat u altijd probleemloos up-to-date blijft. Dat doen we door maatwerk te laten vervallen zonder aan flexibiliteit in te boeten. Wij passen onze oplossing aan uw organisatie aan zonder van de standaard af te wijken. Minstens zo belangrijk is het bedieningsgemak. SW-werk is mensenwerk. Daarom is oplossing zo ontworpen dat ieder mens er zijn weg in kan vinden. 

Op basis van betrouwbare, innovatieve technologie

En de persoonlijke benadering van GAC

Alle oplossingen van GAC werken op basis van Microsoft-technologie. U kunt steunen op de investeringen in betrouwbare, innovatieve software van één van de grootste softwarebedrijven op de wereld. GAC zorgt voor de persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd om uw organisatie te leren kennen, helpen u met de opzet en optimalisatie en staan altijd voor u klaar. Dat doen wij op basis van onze Growing Together filosofie die stelt je door hecht samen te werken meer bereikt.

17 015 CB13 Vrijstaand 570X470 SWGRIJS
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Kunnen gemeenten en bedrijven uw SW-dienstverlening vinden?

Vernieuwing van de participatiewet heeft gezorgd voor een grote veranderingen bij SW-dienstverleners. Dat vraagt om nieuwe manieren van samenwerken en registreren. GAC heeft meer dan 35 jaar ervaring als het gaat om innovatieve ondersteuning van veranderende bedrijfsprocessen. Onze software voor Sociale Werkvoorziening is een totaaloplossing gebouwd op Dynamics 365 en steunend op onze ervaring met Dynamics CRM. Bent u op zoek naar ondersteuning die de processen van uw organisatie stroomlijnt en die ruimte biedt voor innovatie? Neem vandaag contact met ons op, en wij laten graag zien wat wij u kunnen bieden.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons