Zoeken

Smart Central 2019: in één dag inspiratie voor een jaar lang innovatie

Op donderdag 7 november organiseerde GAC de vierde editie van Smart Central. Dit jaar was het thema: in één dag inspiratie voor een jaar innovatie. Daarbij kregen de klanten van GAC ruim aandacht.

Verhaal lezen

Recordaantal Digitale Koplopers tijdens Smart Central 2019

GAC heeft dit jaar tijdens Smart Central 2019 acht organisaties onderscheiden met een Digitale Koploper Award. Deze DiKA’s worden uitgereikt aan organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie.

Verhaal lezen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verhaal lezen

Smart Central 2018 Digitale Transformatie maakt revolutie van evolutie

“IT heeft de wereld veranderd, maar die veranderingen waren eerder een evolutie dan een revolutie. De Digitale Transformatie brengt daar verandering in. We zien bedrijven in beweging komen.” Met deze gedachte opende Algemeen Directeur van GAC Erik van Driel de best bezochte editie van Smart Central tot nu toe.

Verhaal lezen

Eventverslag – Microsoft Dynamics NAV nu en in de toekomst

GAC hield op 22 juni een goed bezochte jaarlijkse klantendag. Peter Bosch, Operationeel Directeur van GAC, opende de dag: “In een wereld waarin alles naar de cloud beweegt, is zekerheid nodig. Laat GAC uw gids zijn op die reis naar de digitale wereld.”

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together