YOU GAC
Growing Together

Op bezoek bij GAC

Je bent altijd welkom bij GAC. Ons pand ligt aan De Scheper 307 in Oirschot, in zicht van de A58. Als je Het Slimme Werken in praktijk wilt zien, regelen we graag een rondleiding. Laat ons van te voren weten dat je komt, dan zorgen wij dat een branche-expert klaar staat om je vragen te beantwoorden.

Ons pand heeft een open uitstraling met veel glas, sfeervolle omgevingen en diverse informele spreekhoeken. Daar vind je een verscheidenheid aan overlegruimtes, flexwerkplekken en presentatiehoeken. Regelmatig vergaderen we met meerdere personen op afstand om reistijd te besparen.

Wij stellen alle faciliteiten die nodig zijn om te werken beschikbaar. Of je nu te vroeg bent, of spontaan langskomt en even moet wachten, je besteedt je tijd bij GAC altijd nuttig. Rijd je elektrisch? Laat het ons weten, dan reserveren we een plek bij één van onze laadpalen.

Maak kennis met onze klanten

“Met Dynamics 365 ligt informatie centraal vast. Dat levert een flinke tijdswinst op.”
Pieter Kleijs
Manager Sales & Kwaliteit IT-Workz
Wij hebben bij IT-Workz net ons 10-jarig bestaan gevierd. In die tijd zijn we gegroeid van rond de veertig mensen naar een organisatie die binnenkort de honderdste medewerker gaat verwelkomen. Na zo’n groei ben je toe aan een professionaliseringsslag.
Verder lezen
“Als een klant belt voor prijzen, voorraad of wat dan ook, dan is die informatie direct beschikbaar.”
Eric van de Wouw
Hoofd Automatisering Forinn
Wij werken nu negen jaar met Microsoft Dynamics NAV. Ik vind het een gebruiksvriendelijk pakket. Iedereen kan ermee werken en snel informatie vinden.
Verder lezen

Downloads

Presentaties, fact sheets en white papers over bedrijfssoftware

Op zoek naar diepgaande informatie over bedrijfssoftware. Wij onderhouden hier een archief van onze presentaties, fact sheets en white papers over bedrijfssoftware.

Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together