GAC Business Solutions
  • Cloud Event Brandbox 1

    Welke rol speelt de cloud bij uw Digitale Transformatie?

    De Digitale Transformatie vraagt om verbinding tussen medewerkers, partners en klanten. Om dat mogelijk te maken is betrouwbare digitale ondersteuning via de cloud noodzakelijk. De kans is groot dat u privé al in de cloud zit. Maar ook zakelijk heeft de cloud zijn intrede al gedaan. Is uw mail overal beschikbaar? Dan zit uw organisatie al in de cloud. De GAC Cloudscan helpt u in kaart brengen wat u al gebruikt, waar kansen zitten en hoe u de cloud kunt inzetten om te groeien.

GAC Cloud Consultant

Mensen praten over de cloud, maar wat kan het voor organisaties betekenen? In deze video vertelt Manager ICT Sander Wijnen wat de Productivity Consultants van GAC voor u kunnen doen. Of u nu meer wilt weten over Microsoft Azure, het maximum wilt halen uit Microsoft Office 365 of gewoon op zoek bent naar inzicht in de impact van de cloud op uw infrastructuur. GAC Business Solutions denkt met u mee en voorziet u van gedegen advies.

Overzicht GAC Cloudscan

1. Inzicht in uw huidige infrastructuur

De GAC Cloudscan brengt in kaart wat u al aan cloud-infrastructuur in huis hebt. Zo gebruiken de meeste organisaties Microsoft Office 365 voor Word, Excel, PowerPoint en Exchange. Deze software gebruikt de Cloud om up-to-date te blijven en bestanden overal beschikbaar te maken. Daaruit blijk dat een goed geïmplementeerde cloudoplossing onzichtbaar aanwezig kan zijn. De GAC Cloudscan brengt in kaart wat er al in gebruik is.

16-066 GAC DVL Goudmijn Blog VisualsB
16-066 GAC DVL Goudmijn Blog VisualsB

2. Bepaal de impact van de cloud op uw organisatie

Werken met cloudoplossingen heeft op verschillende manieren impact op uw organisatie. Zo kan het betekenen dat u overstapt van een vaste prijs voor software naar een maandabonnement per gebruiker. Dit geeft mogelijkheden om sneller op te schalen als u groeit, maar vraagt om een andere manier van administreren. De GAC Cloudscan laat zien welke impact de cloud op uw onderneming heeft en geeft advies over slimme inzet.

3. Plan uw toekomstige infrastructuur

Werken met de cloud geeft organisaties de wendbaarheid om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Op basis van inzicht en impact stellen wij een roadmap op voor uw organisatie. Op basis hiervan kunt u blijven sturen terwijl u groeit. Wij zorgen dat uw roadmap perfect aansluit op die van Microsoft en GAC. Dat geeft u een perfecte basis om de maximale winst uit nieuwe ontwikkelingen en innovaties te halen.

16-066 GAC DVL Goudmijn Blog VisualsB
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Bent u klaar voor groei? De GAC Cloudscan brengt het in kaart!

Is uw organisatie in de best mogelijke positie om te groeien? Vraag de GAC Cloudscan aan en wij geven adviseren u over de best te volgen strategie.  De GAC Cloudscan geeft:

  • Inzicht in uw cloud-omgeving;
  • Een overzicht van mogelijke kostenbesparingen;
  • Een analyse van de impact op uw organisatie;

Zoekt u de beste strategie voor de Digitale Transformatie? Vraag de GAC Cloudscan aan en wij helpen u op weg.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons