GAC Business Solutions

Mensen praten over de cloud, maar wat kan het voor uw organisatie betekenen?

De Digitale Transformatie vraagt om verbinding tussen medewerkers, partners en klanten. Om dat mogelijk te maken is betrouwbare digitale ondersteuning via de cloud noodzakelijk. De kans is groot dat u privé al in de cloud zit. Maar ook zakelijk heeft de cloud zijn intrede gedaan. Is uw mail overal beschikbaar? Dan zit uw organisatie al in de cloud. De GAC Cloudscan helpt u in kaart brengen wat u al gebruikt en waar kansen zitten. Op basis daarvan stellen wij een rapport op waarin staat hoe u de cloud kunt inzetten om te groeien.

CloudScanLogoWit

Hieruit bestaat de GAC Cloudscan

Stap01

1. Inzicht in uw huidige infrastructuur

De GAC Cloudscan brengt in kaart wat u al aan cloud-infrastructuur in huis hebt. Zo gebruiken de meeste organisaties Microsoft Office 365 voor Word, Excel, PowerPoint en Exchange. Deze software gebruikt de Cloud om up-to-date te blijven en bestanden overal beschikbaar te maken. Daaruit blijk dat een goed geïmplementeerde cloudoplossing onzichtbaar aanwezig kan zijn. Daarom brengt de GAC Cloudscan eerst in kaart wat er al in gebruik is.

Stap02

2. Bepaal de impact van de cloud op uw organisatie

Werken met cloudoplossingen heeft op verschillende manieren impact op uw organisatie. Zo kan het betekenen dat u overstapt van een vaste prijs voor software naar een maandabonnement per gebruiker. Dit geeft mogelijkheden om sneller op te schalen als u groeit, maar vraagt om een andere manier van administreren. De GAC Cloudscan laat zien welke impact de cloud op uw onderneming heeft en geeft advies over slimme inzet.

Stap03

3. Plan uw toekomstige infrastructuur

Werken met de cloud geeft organisaties de wendbaarheid om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Op basis van inzicht en impact stellen wij een roadmap op voor uw organisatie. Op basis hiervan kunt u blijven sturen terwijl u groeit. Wij zorgen dat uw roadmap perfect aansluit op die van Microsoft en GAC. Dat geeft u een perfecte basis om de maximale winst uit nieuwe ontwikkelingen en innovaties te halen.

Stap04

4. GAC Cloudscan Rapportage

U krijgt van ons een GAC Cloudscan Rapportage. Daarin staan uw kansen en beperkingen met betrekking tot de cloud. Onderdeel van de GAC Cloudscan Rapportage is een uitwerking van drie scenario’s: on-premise, hybride en cloud. Voor ieder scenario berekenen we de benodigde investeringen op het gebied van hardware en licenties. Daarnaast komt de impact van deze keuze op zowel de medewerker als de ICT-afdeling aan bod. Wij ronden de rapportage af met een onderbouwd advies voor één van de scenario's. Daarin geven we de meerwaarde aan voor de organisatie in het kader van de Digitale Transformatie.

17 097 GAC CORP Footervisual

Bent u klaar voor groei?

Vraag informatie aan over de GAC Cloudscan

Is uw organisatie in de best mogelijke positie om te groeien? Vraag de GAC Cloudscan aan en wij adviseren u over de best te volgen strategie. De GAC Cloudscan geeft:

  • Inzicht in uw cloud-omgeving;
  • Een overzicht van mogelijke kostenbesparingen;
  • Een analyse van de impact op uw organisatie;

Chat met ons