GAC Business Solutions

Financiële Voorraadaansluiting

Snel en eenduidig inzicht

Een belangrijk onderdeel van uw jaarlijkse accountantsverklaring is de financiële verantwoording van uw voorraad. Met de business optimizer Financiële Voorraadaansluiting zorgt GAC dat uw voorraadadministratie en uw onderhanden werkpositie aansluiten op uw grootboekadministratie.

Cb13vrijstaand 570X470 Finvoorraadaansluitinglinks
image
image

Met één druk op de knop inzicht

Met GAC Financiële Voorraadaansluiting krijgt u snel en eenduidig inzichtelijk waardoor eventuele verschillen in de aansluiting worden veroorzaakt. Met één druk op de knop heeft u inzicht in uw voorraad, onderhandenwerk, dekkingskosten en opbrengsten. GAC Financiële Voorraadaansluiting is geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV. U verrijkt er eenvoudig gegevens mee en gebruikt deze om betere analyses op grootboekniveau uit te voeren. 

Analyseschermen
Binnen de analyseschermen kunt u de aansluiting en verschillen tussen uw sub- en grootboekadministratie bekijken. Vanaf hier zoomt u eenvoudig in op de details van boekingen en voert u analyses uit per periode, boekingsgroep of dimensie. Verschillen en uitzonderingen worden snel geïsoleerd daarna op verzoek opgelost.

Voordelen van Financiële Voorraadaansluiting:

  • U krijgt direct inzicht in de aansluiting van uw voorraadwaarde;
  • Maakt het onderhandenwerk op uw grootboekadministratie inzichtelijk;
  • Analyseer uw gegevens per periode, boekingsgroep of locatie en dimensie;
  • Verrijk gegevens voor een betere analyse op grootboekniveau.

Laat uw voorraad niet alleen aansluiten op uw grootboek, maar maak ook gebruik van de cijfers. Met de GAC business optimizer Financiële Voorraadadministratie opent u nieuwe mogelijkheden voor analyse en beheer. Wilt u uw Dynamics NAV systeem met deze module uitrusten? Neem dan contact met ons op.

Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Direct aan de slag met deze optimizer

Vraag direct een offerte aan voor deze of een van de andere business optimizers van GAC.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons