GAC Business Solutions

E-Invoicing

Verwerk uw facturen digitaal

Met e-invoicing van GAC verwerkt u uw facturen digitaal. Daarmee wordt uw factureringsproces beter beheersbaar en sneller, wat uw cashflow kan verbeteren. Verzonden facturen zijn eenvoudig terug te vinden binnen Microsoft Dynamics NAV en u ziet direct of er al betaald is. Met e-Invoicing verloopt uw gehele facturatieproces online vanuit de financiële administratie in uw bedrijfssoftware. Dat is veiliger, makkelijker, goedkoper, én beter voor uw cashflow.

Cb13vrijstaand 570X470 Einvoicinglinks
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacerechts B6

Digitaliseren maakt factureren overzichtelijk

Optimaliseer uw goedkeuringsproces met e-invoicing

Door over te stappen op e-invoicing wordt het proces van factureren overzichtelijk. Digitaliseren betekent dat validatieregels vastliggen binnen een beheersbare omgeving. Het goedkeuringsproces verloopt digitaal en u kunt instellen wie als vervanger optreedt bij afwezigheid van de hoofdverantwoordelijke. Omdat e-invoicing onderdeel is van Microsoft Dynamics NAV koppelt u factuurgegevens en betaaldiscipline direct aan de leveranciersgegevens in uw bedrijfssoftware. Dat schept mogelijkheden om onderbouwde betaalprognoses te maken.

Bespaar tijd en kosten

Digitale verwerking van facturen

Met digitale verwerking van facturen spaart u stappen uit in het proces. Gegevens hoeven niet meer overgetypt te worden en is er ook geen wachttijd meer tot de papieren versie op het juiste bureau ligt. Dat betekent dat u minder tijd nodig heeft voor uw factuurverwerking. Gegevens met betrekking tot gemaakte uren, geleverde goederen, en afspraken over prijzen en kortingen komen direct uit Microsoft Dynamics NAV. Via e-invoicing worden gemaakte prijsafspraken toegepast en sjablonen zetten de factuur in de gewenste huisstijl. Omdat alle gegevens digitaal zijn, kunt u deze in combinatie met een documentmanagementsysteem zoals SharePoint, ook veel eenvoudiger terugvinden. 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpe
CB13 570X470 Verantwoord

Neem afscheid van papieren facturen

Lagere kosten en beter voor het milieu

Door afscheid te nemen van papieren facturen draagt u bij aan een beter milieu. Gelijktijdig bespaart u met e-invoicing op uw kosten. U hoeft geen drukwerk of prints meer te maken, spaart uit op bezorgkosten, en heeft nadien alleen digitale ruimte nodig om facturen op te slaan. U bespaart op archiefmappen, ordners, archiefkasten en ruimte die voor de opslag daarvan vereist is. In combinatie met off-site back-up zorgt u dat deze bedrijfskritische gegevens veilig bewaard worden en altijd beschikbaar zijn.

E-Invoicing

Veiliger, makkelijker en goedkoper factureren

De wijze waarop u factureert heeft direct invloed op uw cashflow. Verstuurt en ontvangt u uw facturen nog handmatig? Dat is niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig en kostbaar. Maak eenvoudig een grote optimalisatieslag door over te gaan op elektronisch factureren. Met E-Invoicing van GAC verloopt uw gehele facturatieproces online, direct vanuit de financiële administratie in uw bedrijfssoftware. Dat is veiliger, makkelijker, goedkoper én beter voor uw cashflow.

Cb13vrijstaand 570X470 Einvoicinglinks
image
image

Elektronische factuur

De Nederlandse overheid heeft elektronische facturen gelijk gesteld aan papieren. Daarmee is er geen enkele reden meer om papier te versturen in plaats van digitale gegevens. Elektronische facturen levert u efficiënt en goedkoop bij de klant en krijgt u snel betaald. Zo bespaart u kosten en creëert u meer gemak. Dat geeft u ruimte om u te richten op uw corebusiness.

Elektronische facturen versturen

Met één druk op de knop stuurt u aangemaakte facturen online naar uw klanten. U bent er zeker van dat uw facturen ontvangen worden. Handmatige verwerking, papier, inkt en portokosten behoren tot het verleden. Kostenbesparing is slechts één voordeel. Wie sneller factureert, ontvangt ook sneller geld.

Elektronische facturen ontvangen

Met E-Invoicing kunt u ook elektronische facturen ontvangen. Deze worden vervolgens direct verwerkt in uw bedrijfssoftware. Omdat u niets hoeft over te typen of te scannen en geen dubbele invoer meer heeft, bespaart u tijd en loopt u minder risico op fouten in uw facturatieproces.

Door elektronisch te factureren bespaart u tot wel 50% op de kosten van uitgaande facturen, en 60% op inkomende facturen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij informeren u graag in een vrijblijvend gesprek. 

Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Stap over op e-invoicing en neem afscheid van papier

Papieren facturen zijn foutgevoelig, relatief kostbaar, en lastig te doorzoeken. Stap over op e-invoicing en verbeter uw facturatieproces. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar maakt het ook mogelijk om uw cashflow te verbeteren. Benieuwd wat dit uw organisatie kan opleveren? Neem vandaag contact op met GAC voor meer informatie. 

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons