GAC Business Solutions

Autorisatie

Bescherm en beveilig uw bedrijfsgegevens

Waarborg de veiligheid van uw bedrijfsgegevens met Autorisatie van GAC. Deze business optimizer zorgt dat u controle houdt over de toegang tot alle gegevens in Microsoft Dynamics NAV. U voldoet aan wettelijke regelgeving, houdt buitenstaanders uit uw gegevens en schermt intern informatie af van niet geautoriseerde medewerkers. 

Cb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinksauthorisatie
image
image

Accurate registratie en opvolging

GAC Debiteurenbewaking verbetert uw cashflow en financiële positie snel en effectief. In één oogopslag kunt u kredietgegevens, openstaande posten en het betalingsgedrag van uw klanten beoordelen. Waar nodig maakt u taken aan en wijst deze toe aan uw medewerkers. U kunt vervolgens vertrouwen op accurate registratie en opvolging van de openstaande posten. Het is zelfs mogelijk om incassobureaus te koppelen aan uw klanten, zodat automatisch vervolgstappen worden genomen wanneer betalingen uitblijven.

Financiële continuïteit

GAC Debiteurenbewaking voorziet u van alle informatie die nodig is voor financiële continuïteit. U signaleert snel en eenvoudig trends, Daarmee beheerst u de cashflow en stelt u liquiditeitsposten veilig.

Voordelen van Debiteurenbewaking:

 • Correcte managementinformatie;
 • Direct inzicht in kredietgegevens en betalingsgedrag van uw klanten;
 • Accurate registratie en opvolging van openstaande posten;
 • Rechtstreekse koppeling van incassobureaus aan uw klanten;
 • Betere beheersing van uw cashflow;
 • CRM-integratie voor taken en vervolgstappen.

Verbeter uw cashflow en financiele positie door debiteuren effectiever te bewaken. Vraag direct een offerte aan voor deze of een van de andere business optimizers van GAC.

CB13 570X470 Dvlhomemensen

Veiligheid staat voorop

Ken rechten toe aan groepen en gebruikers

Wie heeft er toegang tot uw gegevens? Met Autorisatie van GAC stemt u heel precies af wie er over welke gegevens mag beschikken. U wijst rechten toe aan informatie zodat alleen bevoegde medewerkers erover kunnen beschikken. Met rechtenmanagement stelt u tot in detail vast welke gebruikers of gebruikersgroepen bij welke gegevens mogen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig instellen dat medewerkers van de afdeling logistiek niet direct toegang hebben tot gegevens van financiën. Het systeem is flexibel. Heeft een specifieke gebruiker die toegang juist wel nodig, dan kunt u op gebruikersniveau die rechten toekennen. 


Strenge Regelgeving

Met Autorisatie van GAC voldoet u aan de strenge regelgeving met betrekking tot informatieveiligheid en privacy. De beproefde technologie biedt alle gereedschappen die nodig zijn om aan de strenge regelgeving die voor grote ondernemingen geldt te voldoen. De fijnmazige controle zorgt dat kleinere ondernemingen flexibiliteit behouden en toch kunnen steunen op betrouwbare en strikte bescherming.

Volledige controle over toegang

GAC Autorisatie geeft u volledige controle over de toegang van gebruikers tot informatie in uw bedrijfssoftware. De inrichting van de gebruikersrechten wordt onderdeel van Microsoft Dynamics NAV en daarom direct ondersteund door het systeem. Beheerders van Dynamics NAV stellen de beveiliging eenvoudig in. Ze wijzen rechten toe op veldniveau aan rollen of individuele gebruikers. Voor gebruikers die specifieke functies en mogelijkheden niet nodig hebben kunnen ook deze onderdelen uitgezet worden. Dat verhoogt de veiligheid van uw informatie en maakt werken efficiënter. Door overbodige informatie en functies niet aan gebruikers te tonen, ontstaat meer overzicht. 

Documentcentercb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinks011
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpa

Voordelen van Autorisatie

 • Scherm vertrouwelijke bedrijfsgegevens veilig af;
 • Beveilig tot op veldniveau;
 • Wijs gebruikersrechten toe op basis van rollen of individuele gebruikers;
 • Flexibel en overzichtelijk beheer van rechten;
 • Toon alleen relevante informatie en functionaliteiten;
 • Vereenvoudig het werk voor uw medewerkers;
 • Maakt autorisatie vast onderdeel van Microsoft Dynamics NAV;
 • Betrouwbare en strikte bescherming.
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Waarborg veiligheid met GAC Autorisatie

Met GAC Autorisatie geeft u uw medewerkers alleen toegant tot degegevens en functionaliteit die ze nodig hebben. Dat maakt het werk inzichtelijker en waarborgt gelijktijdig de veiligheid van uw bedrijfsgegevens.  GAC Autorisatie is beschikbaar vanaf Microsoft Dynamics NAV 5. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons