GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Dvlaccountancy

    BTW omhoog in oktober

    Wat betekent dat voor u?

    Per 1 oktober 2012 wordt het algemene BTW-tarief verhoogd van 19% naar 21%. Dit heeft gevolgen voor uw Microsoft Dynamics NAV bedrijfssoftware. Om u voor te bereiden op de BTW-verhoging in Microsoft Dynamics NAV, heeft GAC een uitgebreid dienstenpakket in het leven geroepen zodat u kunt rekenen op een probleemloze en soepele overgang naar het nieuwe btw-tarief. Een groot aantal GAC klanten maakt gebruik van deze diensten en is inmiddels volledig voorbereid op de btw verhoging.

image
image

BTW-tarief aanpassen in Microsoft Dynamics NAV

GAC biedt verschillende tools om u te helpen met de aanpassingen die nodig zijn in Microsoft Dynamics NAV door de verandering in het BTW-tarief. Als u vragen heeft of specifieke aanpassingen verwacht nodig te hebben, staan onze branche-experts voor u klaar.

 

Conversietool btw-tarief
De btw-conversietool helpt gebruikers bij een snelle overgang, voorkomt handmatig (record voor record) werk en past automatisch alle relevante instellingen aan naar de nieuwe situatie. GAC heeft conversietools beschikbaar voor verschillende branches. Wilt u meer weten over deze tool en of deze u helpt bij uw voorbereidingen op de BTW-tarief verhoging in Microsoft Dynamics NAV? Bel dan met 0499 58 28 27 of laat een bericht achter via het contactformulier.

 

Workshop: “BTW-tarief aanpassen in Microsoft Dynamics NAV”
Naast de btw-tarief conversietool biedt GAC workshops aan ter voorbereiding op de conversie. Tijdens deze workshop wordt u aan de hand van een kopie van uw eigen administratie stapsgewijs begeleid in het doorvoeren van de vereiste aanpassingen met behulp van de BTW-tarief conversietool. Het voorkomt verrassingen en versoepelt de daadwerkelijke overgang naar het nieuwe BTW-tarief.

BTW Aanpassing Whitepaper

Alle vereiste aanpassingen zijn stapsgewijs samengevat in de ‘Btw Aanpassing Whitepaper’ die u kunt aanvragen door te bellen met: 0499 58 28 27. Heeft u nog behoefte aan ondersteuning, inzicht in het whitepaper of interesse in een van de diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Download de BTW aanpassing whitepaper
Chat met ons