Ketensamenwerking door slimme integratie

Snel, foutloos en kwaliteitsverbetering: slim integreren

We kunnen er niet meer omheen: digitalisering en verduurzaming van de keten. Groothandels hebben er mee te maken. Niet alleen om kosten te verlagen, ook om op een andere manier zaken te doen. Digitalisering verhoogt de efficiency in de hele operatie. Verduurzaming zorgt voor minder milieubelastende processen. Of het nu gaat over ketensamenwerking, internationale handel of retourzendingen, het thema speelt altijd een rol. Trade365 maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de herkomst van producten en behandeling van materialen eenvoudig vast te leggen. Hierdoor heb je transparante informatie overzichtelijk beschikbaar. Daarnaast kan gemakkelijk aan de hand van de tools uit het integratieplatform worden geschakeld met klanten en leveranciers overal ter wereld. Deze informatie-uitwisseling vindt volledig digitaal en automatisch plaats. Wissel elektronische berichten uit om administratieve processen efficiënt te laten verlopen. Benut de volledige potentie die digitalisering en verduurzaming bieden.

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen

Met gemak en snelheid je bedrijfsprocessen afronden

Handelsbedrijven staan voor grote uitdagingen om blijvend toegevoegde waarde te kunnen leveren. Digitaliseren van de keten kan hierbij helpen. Het zorgt voor een verlaging van de kosten en biedt nieuwe kansen met klanten en leveranciers. Het ontwikkelen van systemen om ketens te regisseren en te monitoren, versterkt je positie. Maak eenvoudig gebruik van de aanwezige data middels Power BI en zet EDI in om administratieve processen te digitaliseren. Met behulp van het integratieplatform zijn systemen eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen gegevens automatisch worden uitgewisseld. Een goede basis zet je eenvoudig neer met Trade365.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: een duurzame groothandel

Efficiënt en duurzaam handelen

Hecht en duurzaam samenwerken leidt tot gezamenlijke groei. Handelsbedrijven bezitten een schat aan operationele informatie uit onder andere het ERP. Bij het aan elkaar koppelen van deze informatie worden processen geoptimaliseerd en kan efficiënter worden gewerkt. Bijvoorbeeld bij het sturen van voorraadniveaus en daarmee het optimaal benutten van capaciteit. Door toekomstbestendig en duurzaam te ondernemen, kun je winst maken én een positieve invloed uitoefenen op arbeidsomstandigheden en milieu-issues. Trade365 heeft diverse tools beschikbaar om duurzaam handelen te ondersteunen.

Stuur centraal je e-fulfilment partner aan 

Alles voor een optimaal logistiek proces

Een optimaal logistiek proces is belangrijk om je klant het juiste te leveren op het juiste moment. Sommige bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om deze processen uit te besteden bij een e-fulfilment partner. Daarnaast zijn er ook bedrijven die alle processen zelf in de hand willen houden. Los van jouw situatie, Trade365 is dé oplossing die flexibel toepasbaar is voor beide type logistieke stromen. Het belangrijkste is dat het logistieke proces is gestroomlijnd om te allen tijde het pakketje op tijd bij de klant te leveren. Heb jij de volledige logistieke afhandeling uitbesteed aan een e-fulfilment partner, of ben je hierover na aan het denken? Geen probleem, met Trade365 ontsluit je deze partner eenvoudig door gebruik te maken van het integratieplatform. Wanneer de webshop bestelling in je backoffice applicatie binnenkomt, kan deze automatisch worden aangeboden aan je e-fulfilment partner om de verzending verder voor je af te handelen. De track & trace code kun je verder meenemen in het proces, zodat je vanuit één centrale plek de notificaties richting je klant kan beheren.

Martijn staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together