Kies voor documentbeheer software

De juiste informatie op de juiste plek

In de chemie en pharma industrie worden vele documenten gedeeld. Dit kunnen verplichte documenten zijn zoals safety datasheets, maar ook contracten, proces documenten en niet te vergeten e-mail. Maar waar ga je deze documenten opslaan? Welke versie is van toepassing? De oplossing van GAC en het Microsoft Power Platform dragen bij aan de juiste oplossing.

Werk altijd in de juiste versie met online documentbeheer

Wat is de juiste versie?

Wanneer een gebruiker een e-mail inclusief bijlage verstuurt naar meerdere collega’s, is de kans groot dat een van deze reageert met “ik heb een nieuwere versie”. Op dit moment ontstaat verwarring. Wat is nu de juiste versie? Met het documentmanagementsysteem van GAC en Microsoft stuur je een link naar het betreffende document. Zo werkt iedereen centraal met de laatste versie en worden wijzigingen automatisch bijgehouden.

De voordelen van documentbeheer software

Goedkeuring en notificatie

Documenten in de chemie en pharma industrie kunnen zeer belangrijke informatie bevatten. Voordat deze informatie verder wordt verspreid, dient de juistheid te worden gecontroleerd. Onze software draagt zorg voor flexibele workflows die ervoor zorgen dat het document bij de juiste persoon komt. Pas na goedkeuring komt het document in de volgende stap van de workflow. Notificaties zorgen dat wijzigingen direct bij de gebruikers van het document terechtkomen.

Tommie helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together