Hoe weet je wat de student en de arbeidsmarkt nodig hebben?

Luister goed naar de betrokkenen

Om te weten wat studenten, de arbeidsmarkt, wetenschap en wetgevers willen, moet je goed naar al deze betrokkenen luisteren. De dialoog moet constant gaande blijven zodat je goed begrijpt wat studenten willen en waar behoefte aan is in de arbeidsmarkt. En om in gesprek te blijven, is het onderhouden van gedegen relaties cruciaal. Door het onderwijs modulair aan te bieden, kunnen er flexibel programma’s worden samengesteld.

Benut alle contactmomenten om te begrijpen wat studenten en de markt willen

Het kan allemaal met Education365

Structureer de dialoog met alle betrokkenen

Breng structuur aan in je contactmomenten. Registreer ze en plan ze automatisch afhankelijk van de persona van de student of relatie. Met Education365 kan het allemaal! Je maakt dan gebruik van de nieuwste Microsoft technologie om te zorgen dat de communicatie soepel verloopt en de verzamelde data eenvoudig tot bruikbare informatie leidt.

Leg je gehele onderwijsaanbod vast

Een flexibele onderwijscatalogus

In Education365 vind je een uiterst flexibele onderwijscatalogus die modulaire opgebouwde programma’s ondersteunt. Dezelfde modules kunnen in meerdere programma’s gebruikt worden en contactmomenten kunnen tot op het laagste niveau worden gepland. Steeds meer onderwijsinstellingen kiezen ervoor om Education365 leidend te laten zijn in hun algehele informatiearchitectuur en dat is niet voor niets. De onderwijscatalogus is zo flexibel dat het gehele onderwijsaanbod erin kan worden vastgelegd. Daar bovenop komt ook nog de mogelijkheid voor het vastleggen van contractonderwijs en maatwerk in-company trainingen.

Elk contact is relevant

Elk contactmoment met een student vastleggen

Studenten hebben vragen voor, tijdens en na de opleiding die ze genoten hebben. Ze hebben contact via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail of aan de balie. Is een contact met een student relevant om te delen met je collega’s? Dan is het belangrijk om dit vast te leggen. Niet alleen om het werk overdraagbaar te maken, maar ook om patronen uit de data te kunnen halen. Elk contactmoment met een student of relatie kan vastgelegd worden op de tijdlijn. Zo heb je een compleet overzicht van alles wat er speelt bij de student of relatie.

Werk je met Outlook binnen Office 365? Dan kun je op een heel makkelijke manier, met één druk op een knop, mailconversaties toevoegen aan de tijdlijn van een student of contactpersoon.

Stem je onderwijsaanbod af

Studentdata is waardevol

Alle informatie die je van een student verzamelt, kun je gebruiken in toekomstige wervingscampagnes voor vervolgopleidingen. Doordat je precies weet waar de interesses liggen kun je gericht informatie delen en kun je het onderwijsaanbod daarop afstemmen.

Afgestuurde studenten worden alumni en uiteraard wil je die graag betrokken houden bij je instelling. De persoon die ooit interesse had in een opleiding is nog steeds dezelfde persoon die afstudeert. Daarom bouw je een uniek studentbeeld op in één systeem zodat je vele jaren later je ex-studenten kunt uitnodigen voor je alumni events.

Rob helpt je graag verder!

Ook relevant onderwijs blijven bieden?

YOU GAC
Growing Together