GAC Business Solutions

Kennissessie ‘wendbaarheid door standaardisatie in de sociale werkvoorziening’ scoort een 8!

5 juni, 2014 in Productie Zakelijke dienstverlening Algemeen Events Sociale Werkvoorziening

Bezoekers geven de kennissessie ‘Wendbaarheid door standaardisatie in de sociale werkvoorziening’ het rapportcijfer 8! Daarmee kunnen we rustig stellen dat dit een geslaagde middag was. De kennissessie stond in het teken van inspelen op veranderingen die SW bedrijven ondergaan zoals de nieuwe participatiewet. Kern is het gestandaardiseerd automatiseren van processen zodat SW bedrijven ook in de toekomst efficiënt en effectief kunnen werken met een bedrijfsvoering waarin de mens centraal staat. 

Naast een uitvoerig analyse van de verschillende toekomstige ontwikkelingen binnen de sociale werkvoorziening was er aandacht voor het SW Vision+ platform. Hiermee biedt GAC, op basis van Microsoft Dynamics NAV, een hedendaagse oplossing voor de Sociale Werkvoorziening. Aan de hand van demonstraties werd uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van SW Vision+ om de wendbaarheid van de SW organisatie te faciliteren. Opvallend was de interactie die ontstond tijdens de sessie; er zijn veel praktijkervaringen en ideeën uitgewisseld tussen de verschillende SW organisaties die de sessie bezochten.

Portalen, SharePoint 2013 & BI
De late middag stond in het teken van portalen, SharePoint 2013 en business intelligence. Portalen helpen zowel klanten als medewerkers om eenvoudig informatie te delen en versoepelen administratieve processen. Ook werd er ingegaan op pragmatische business intelligence oplossingen voor de SW branche om real-time stuurinformatie te ontsluiten uit SW Vision+.

Atlant Groothandel 180  SW Event 180 2  Atlant Werkbank 180  SW Event 180 1

Uit de praktijk; Baanbrekers
Ter afronding van de dag was er aandacht voor de praktijk. Gastspreker Eric Hendrich, manager bedrijfsvoering en control bij Baanbrekers, vertelde over het gebruik van SW Vision+ bij zijn organisatie. Baanbrekers vervult in de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk een vitale rol op het gebied van werk en inkomen en ondergaat met de recente fusie een grote verandering. Eric ging in op de rol die SW Vision+ en GAC daarin spelen en hoe Baanbrekers hard werkt om de mens centraal te zetten in de bedrijfsvoering.

GAC organiseert regelmatig kennissessies voor de verschillende branches waarin zij zich specialiseert. Een overzicht van aankomende kennissessies vindt u op www.gac.nl/actueel.

Deel dit bericht
Chat met ons