GAC Business Solutions

Samenwerking centraal op Dynamics Experience 2014

17 april, 2014 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Algemeen Events

Samenwerking stond centraal op de Dynamics Experience 2014 die dinsdag 15 april in De ReeHorst in Ede is gehouden. Het thema was Improve en de sleutel om meer te halen uit het bedrijf werd gezocht in samenwerking. GAC hield samen met MailPlus een live-demonstratie van de MailPlus Connector die vanuit Dynamics NAV direct verbinding met klanten legt. Daarnaast was op de stand uitgebreid aandacht voor Trade+, Proces+, Production+, PSA+ en internationaal zakendoen. Ook toonde GAC de verschillende mogelijkheden die SharePoint en klantportalen bieden om samenwerking te verbeteren.

Improve
Bestuursvoorzitter Jay Ramsanjhal van de Dynamics User Group startte de dag met een keynote over het centrale thema van de DYNUG 2014: ‘Improve’. Jay: “Hoe kunnen organisaties het gebruik en rendement van hun Dynamics omgeving verder verbeteren? Voor de ene Dynamics gebruiker betekent dit slimmer omgaan met de huidige omgeving, voor de andere wellicht een upgrade of migratie.”

Dynamics Experience Foto2 180  Improve Logo Dynamics Experience Foto1 180  Dynamics Experience Foto3 180

Slimmer werken in de keten
GAC heeft in de keten gezocht naar ‘improvements’ en trok veel aandacht met de sessie ‘Slimmer werken in de keten’. Samen met bezoekers ging GAC hier in op effectiever en efficiënter werken door slimme toepassingen. Daarbij staan toepassingen zoals SharePoint, het GAC Document Center en klantportalen centraal. Door effectieve kanalen te bieden voor documentstromen kunnen zowel collega’s als ketenpartners makkelijker en effectiever samenwerken.

Let’s connect
In samenwerking met MailPlus demonstreerde GAC op de stand de MailPlus Connector. Hiermee wordt de kracht van Microsoft Dynamics NAV gekoppeld aan de efficiëntie van MailPlus. NAV blijft de centrale rol houden om klanten en producten te beheren en segmenteren. MailPlus verzorgt de verzending van mailings en meet resultaat. Die metingen worden vervolgens teruggekoppeld in NAV waar de krachtige analysegereedschappen op de metingen losgelaten kunnen worden.

Internationaal zakendoen
Naast de presentatie en stand heeft GAC ook een Ronde Tafel sessie georganiseerd. Hier werd dieper ingegaan op het onderwerp ‘Gaining back control of your international ERP System.’ Zeker bij internationaal zakendoen kan een goede inrichting van het ERP systeem en voldoende aandacht voor interconnectiviteit voor grote verbeteringen zorgen.

Groot succes
De dag begon om 9.00 uur en werd formeel afgesloten om 18.10 uur met de opening van een informele netwerksessie. Meer dan 250 Dynamics-gebruikers woonden de beurs, sessies en inhoudelijke Ronde Tafel sessies bij. Daarmee is het jaarlijks gehouden onafhankelijke congres voor gebruikers van Microsoft ERP software wederom een groot succes.

Deel dit bericht
Chat met ons