GAC Business Solutions

GAC benoemd tot Microsoft SME van de Maand

28 maart, 2014 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen

Slimme inzet van apps levert GAC Business Solutions de titel ‘Microsoft SME van de Maand’ op. Microsoft: “GAC Business Solutions combineert Microsoft Dynamics NAV met het Windows Azure cloud computing platform en verhoogt zo de efficiëntie en operationele processen bij haar partners.” Met SME van de Maand geeft Microsoft aandacht aan opvallende partners uit het midden- en kleinbedrijf.

De branche-specialisten van GAC implementeren Microsoft Dynamics NAV en SharePoint bij productiebedrijven, groothandels, zakelijke dienstverleners, zorginstellingen en in de kinderopvang. Door slimme inzet van de cloud besparen partners van GAC op investeringen in nieuwe servers, onderhoud aan bestaande apparatuur en ontstaan er nieuwe mogelijkheden om op de markt in te spelen.

Windows Apps

GAC biedt apps aan op basis van Windows Azure. Met de apps leggen partners via ieder type mobiel apparaat veilig contact met gegevens in de Dynamics NAV bedrijfssystemen. Dat maakt overal directe toegang tot de laatste informatie mogelijk. Met behulp van apps wordt werken flexibeler en krijgen medewerkers krachtige nieuwe tools om in te spelen op actuele (klant)vragen.

Verlof App 750

De apps van GAC zijn verkrijgbaar in de Windows Store. GAC biedt onder meer applicaties aan om cashflow te monitoren, debiteurenbeheer uit te voeren en uren te schrijven en te verantwoorden. Microsoft: “Deze apps geven partners een concurrentievoordeel, managers en medewerkers kunnen hun projecten controleren, gegevens verwerken en overal real-time informatie benaderen.”

Cashflow App 750

GAC Business Solutions

GAC heeft meer dan dertig jaar ervaring met het op innovatieve wijze automatiseren van productiebedrijven, groothandels, zakelijke dienstverleners, zorginstellingen en de kinderopvang. Microsoft kende eerder onder meer Presidents’ Club en Inner Cirle lidmaatschap toe. Op dit moment ontwikkelt GAC Business Solutions een nieuwe app voor ERP-oplossingen. Ook wordt GAC door bestaande klanten gevraagd om internationaal uit te breiden naar België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Kijk hier voor meer informatie over apps en Business Optimzers van GAC.

Kijk voor meer informatie over internationale samenwerking met GAC naar Global Solutions.

Deel dit bericht
Chat met ons