GAC Business Solutions

Zakelijke dienstverlener Wortell succesvol live met nieuwste versie

1 april, 2010 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

De nieuwste versie van PSA+ 2009 is succesvol geïmplementeerd bij Wortell. Het eerste resultaat is geboekt: een succesvolle factuurronde met deze nieuwe versie. Naast de facturatie zijn de functionaliteiten verlofregistratie en rapportages vernieuwd en een aantal andere functionaliteiten verbeterd. Ook de software-update ter ondersteuning van de nieuwe EU BTW-regels is doorgevoerd. Zakelijke dienstverleners zijn met deze release weer helemaal up to date.

Optimaal gebruiksgemak
Paul Vos, Product Manager bij GAC Business Solutions over PSA+ 2009: "Door het combineren van Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM en SharePoint is PSA+ 2009 een integrale businessoplossing. Vrijwel alle facetten van de bedrijfsvoering zijn hiermee ondergebracht in een geïntegreerd systeem. Door de rolgebaseerde opzet hebben medewerkers direct (stuur)informatie en functionaliteiten tot hun beschikking die naadloos aansluiten op hun dagelijkse activiteiten. Die informatie kan binnen heel de organisatie worden gedeeld wat de samenwerking en efficiëntie van de werkzaamheden verbeterd."

Flexibele verlofregistratie
In de nieuwste versie van PSA+ 2009 is de verlofregistratie geïntegreerd met de Web On Time functionaliteit voor de urenverantwoording. "Onze klanten zijn hierdoor in staat op een flexibele manier de verlofregistratie in te richten. Dit was voorheen nog niet mogelijk", aldus Paul Vos.

Interactie in rapportages
Een groot aantal specifiek voor Microsoft Dynamics NAV 2009 geschreven rapportages zijn opgenomen in de nieuwste versie van PSA+ 2009. Hiermee kan men onder andere interactief sorteren, of vanuit het rapport direct doorklikken naar andere schermen binnen PSA+. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering in het verkrijgen van strategisch inzicht voor de organisatie.

Deel dit bericht
Chat met ons