GAC Business Solutions

Trots op deelnemers Alpe d'HuZes

9 juli, 2012 in Algemeen

Op 6 en 7 juni gingen maar liefst 957 teams de strijd aan met de Alpe d’Huez, met maar een missie: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. Met een recordopbrengst van 28,5 miljoen euro en zoveel deelnemers dat er dit jaar zelfs op twee dagen werd gefietst, is dit een praktijkvoorbeeld van Growing Together. Samen met de organisatie, vrijwilligers, alle deelnemers en donateurs is de Alpe d’HuZes uitgegroeid tot een groots evenement.

GAC is ontzettend trots op alle deelnemers, vrijwilligers en de organisatie. In bijzonder op onze klanten en medewerkers die wij hebben mogen steunen bij hun missie. Hoe hebben zij Alpe d’HuZes 2012 ervaren?

Willem Jorissen, PALI Group: “De saamhorigheid en de inzet van ons team naar deze dag toe, dat telde! We kijken tevreden terug op dit project en zijn bijzonder blij met het resultaat: ruim €65.000 voor KWF Kankerbestrijding. Dankjewel supporters en sponsoren!”

Allard van Gelderen, Troostwijk: “Emoties en uitputting, intens verdriet en trots, oorverdovende stilte en uitbundigheid, solitair en saamhorigheid, ze gaan allemaal hand en hand. Ze maken elk moment dat je op de berg bent tot een onvergetelijke belevenis. Onze gezamenlijke inspanning heeft geleid tot circa €28.000 voor de strijd tegen kanker. Bedankt donateurs, bedankt GAC!”.

Joost van den Berg, CNB: “De zesde klim was mentaal minder zwaar dan de vijfde, maar de energie was helemaal op. Met veel aanmoedigingen onderweg en de gedachte aan diegene die een nog veel zwaardere strijd moeten leveren was het goed te doen. De finish bracht voldoening. Iedereen hartelijk bedankt voor de steun en sponsoring.”

Frans Saes, ABAB Accountants en Adviseurs: "We kijken terug op een bijzondere week waarin emoties en sportieve prestaties heel dicht bij elkaar lagen. We hebben als team van 8 personen 36 beklimmingen afgelegd en meer dan € 75.000 opgehaald. De energie die wij er met zijn allen in hebben gestoken was meer dan de moeite waard. Wij danken onze donateurs en natuurlijk dus GAC voor het vertrouwen dat ze in onze hebben gehad om op deze wijze bij te dragen aan het KWF. Eén van teamgenoten gaf het op mooie wijze aan "het was een onvergetelijke reis, een reis die je niet kunt boeken".

Marinus van Groenendaal, GAC Business Solutions: “Je weet dat er dagelijks heel veel mensen vechten en afzien in hun strijd tegen kanker. Ik ben blij dat wij als team veel geld hebben opgehaald voor het KWF dankzij alle donaties. Ik kan alleen nog maar zeggen: ‘Respect, voor alle mensen die deze strijd dagelijks leveren. En voor alle mensen en teams die meededen, allemaal met een eigen verhaal en bagage op hun fiets’.”

Deel dit bericht
Chat met ons