GAC Business Solutions

Troostwijk Groep en GAC wereldwijde primeur Microsoft Dynamics NAV 2009

5 december, 2008 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Nog voor de officiële lancering van Microsoft Dynamics NAV 2009 heeft de Troostwijk Groep uit Amsterdam deze nieuwste softwareversie al in gebruik genomen. Samen met GAC nam Troostwijk deel aan het TAP (Technical Adoption Program) van Microsoft. Dat is het programma dat Microsoft uitvoert om nieuwste versies voor het eerst te testen bij klanten. Troostwijk is het eerste bedrijf ter wereld dat werkt met Dynamics NAV 2009.

Troostwijk
Marcel Juliard, directeur Troostwijk Taxaties en projectleider tijdens het implementatieproject: "De Troostwijk Groep richt zich op uiteenlopende vormen van waardebepalingen. We hebben dus te maken met zeer uiteenlopende processen. We hebben heel lang gewerkt met een maatwerkpakket, dat speciaal voor ons was ontwikkeld. Door de jaren heen is dat aangepast aan het gebruik, maar we beseften terdege dat onze software in praktische zin tekortschoot. Met de voortdurende ontwikkelingen van Officeproducten, die we stuk voor stuk gebruiken, werd het verschil met die oude applicatie steeds groter. Er waren delen in ons bedrijfsproces, die we gewoon niet in het pakket kwijt konden."

"Microsoft Dynamics NAV 2009 vereenvoudigt overstap"
Tijdens de Microsoft Convergence in 2007 raakte Troostwijk onder de indruk van de grafische interface van de nieuwe versie van Dynamics NAV. "Deze is intuïtiever en sluit nauw aan op Office 2007, wat de overstap en uitrol binnen de organisatie enorm vereenvoudigt", aldus Marcel Juliard. "Daarnaast zijn de technische mogelijkheden welhaast onbeperkt. Het is heel fijn dat wij geselecteerd zijn door GAC en Microsoft voor het Technical Adoption Program, omdat dat bovendien een zekere extra elan geeft aan het project."

Deelname TAP traject is privilege
Deelname aan TAP trajecten is slechts aan weinig bedrijven voorbehouden. Omdat GAC lid is van de Inner Circle en zo behoort tot de top 1 procent van Microsoft partners, konden we Troostwijk hiervoor uitnodigen. De livegang is niet onopgemerkt gebleven; vanuit het gehele Microsoft kanaal ontvangen zowel GAC als Troostwijk felicitaties voor de geleverde prestaties. De officiële versie van Dynamics NAV 2009 is pas sinds 1 december beschikbaar gesteld voor andere Microsoft partners.

Deel dit bericht
Chat met ons