GAC Business Solutions

TPC Electronics gaat voor logistieke optimalisatie met Dynamics NAV & GAC

14 april, 2011 in Productie Algemeen

TPC Electronics kiest voor de optimalisatie van hun logistieke organisatie voor Microsoft Dynamics NAV en GAC als automatiseringspartner. TPC is leverancier van elektronicacomponenten en een professioneel elektronica-assemblagebedrijf. Klantwensen zoals kwaliteit, traceability en leverbetrouwbaarheid, gecombineerd met de stijgende afzet, maakt dat TPC hoge eisen stelt aan hun ERP systeem. In GAC met Dynamics NAV vond zij de partner die hun groei kan faciliteren.

Logistieke stromen optimaliseren
Het nieuwe systeem Microsoft Dynamics NAV optimaliseert de logistieke stromen. Hierdoor kunnen medewerkers zich richten op de strategische en tactische besturing van de goederenstromen. Dit in tegenstelling tot de ad hoc besturing, die het gevolg was van het verouderde systeem waar de afdelingen Voorraadbeheer, Inkoop en Magazijn mee werkten.

Doorslaggevende factor
Doorslaggevend bij de keuze voor GAC was de aanpak, gecombineerd met de kennis en ervaring in de elektronicabranche. De positieve ervaringen van branchegenoten Nedap en Solid Semecs met het partnership met GAC, leverden tevens een belangrijke bijdrage aan het besluit.

Synergetisch voordeel
De keuze voor Microsoft Dynamics NAV is in lijn met de strategie van Batenburg Beheer, het moederbedrijf van TPC Electronics: synergetisch voordeel behalen door de implementatie van Dynamics NAV. 

Deel dit bericht
Chat met ons