GAC Business Solutions

Steun voor deelnemers Alpe d'HuZes 2012

12 april, 2012 in Algemeen

Voor de vele patiënten die dagelijks het gevecht aangaan met kanker is opgeven geen optie. Dat geldt ook voor de duizenden deelnemers aan het wielerevenement Alpe d’HuZes die geld ophalen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. Onder hen bevinden zich medewerkers van GAC, maar ook van onze klanten Troostwijk, ABAB, Pali Group en CNB. Als blijk van waardering voor hun inspanning en prestatie, worden zij door GAC gesponsord.

Alpe d'HuZes
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

GAC Business Solutions is vereerd een aantal van de deelnemers die op 6 en 7 juni de Alpe d'Huez gaan beklimmen te kunnen sponsoren.

De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.

Deel dit bericht
Chat met ons