GAC Business Solutions

GAC lanceert revolutionaire bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners

22 april, 2009 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

ICT dienstverlener GAC Business Solutions lanceert op 12 mei een gloednieuwe geïntegreerde bedrijfsoplossing voor zakelijke dienstverleners. PSA+ 2009 ondersteunt dienstverleners bij het realiseren van meer succes, meer groei en meer omzet. De nieuwe oplossing wordt gepresenteerd tijdens het PrestatieKracht Event in Amsterdam.

PSA+ 2009 dekt elk bedrijfsproces af
Met deze geïntegreerde oplossing kunnen zakelijke dienstverleners eenvoudig elk bedrijfsproces afdekken. PSA+ 2009 bevat uitgebreide functionaliteiten voor essentiële standaard bedrijfsprocessen zoals projectadministratie, financiële administratie, urenregistratie en klantbeheer. Daarnaast beschikt de software over een uiterst gebruiksvriendelijke interface. Het fundament voor deze oplossing wordt gevormd door de nieuwste release van het Microsoft Dynamics NAV-platform, Dynamics CRM en SharePoint.

Revolutionaire software
“PSA+ 2009 is een revolutionair product”, stelt Paul Vos, Product Manager Zakelijke Dienstverlening bij GAC. “Veel zakelijke dienstverleners gebruiken verschillende systemen voor afzonderlijke processen. Vaak leidt dat tot software-eilanden binnen de organisatie. Met PSA+ 2009 maak je daar een eind aan. Mensen en kennis vormen het kapitaal van ieder bedrijf. PSA+ 2009 stimuleert een optimale uitwisseling van informatie en zorgt dat kennis voor iedereen beschikbaar is.”

Rolgebaseerde toegang
De nieuwe oplossing van GAC Business Solutions is rolgebaseerd. Paul Vos: “Afhankelijk van je rol binnen de organisatie biedt de software je de gegevens en functionaliteiten die je nodig hebt voor je werk. Dat betekent dat een verkoopmedewerker kan beschikken over andere gegevens en schermen dan zijn collega van de financiële administratie. Ook de interface verschilt. Sommige mensen zullen rechtstreeks inloggen op het systeem, anderen krijgen bijvoorbeeld toegang via een online portal.”

Lancering op 12 mei 2009
PSA+ 2009 wordt gelanceerd tijdens het PrestatieKracht Evenement dat op 12 mei 2009 plaatsvindt in Amsterdam. Plaats van handeling is het Auditorium van The Outlook, het nieuwe hoofdkantoor van Microsoft.  GAC organiseert dit event in nauwe samenwerking met Microsoft en diverse andere partners. Kijk voor meer informatie over dit event op www.prestatiekracht.nl.

Deel dit bericht
Chat met ons