GAC Business Solutions

Mobiel werken om productiviteit MKB te verhogen

10 juni, 2010 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Met als doel het bestrijden van files en het verhogen van de productiviteit in het midden- en kleinbedrijf zijn MKB Nederland en dienstverlener Boer & Croon in december vorig jaar het initiatief 'Digitale Mobiliteit' gestart.

Bekende trends
De toenemende fileproblematiek is een bekende trend voor dienstverlenende organisaties. De initiatiefnemers van de actie 'Digitale Mobiliteit' geloven dat mobiel werken de oplossing biedt om met de fileproblematiek om te gaan en geen productiviteit in te leveren, maar deze juist te verhogen. Volgens hen zien bedrijven wel de voordelen ervan, zoals de flexibiliteit, maar ervaren zij het als het wegvallen van de controle als men niet meer genoodzaakt is op kantoor te werken. Volgens Kees Verhoeven van MKB Amsterdam moeten werkgevers leren vanuit de output te sturen en niet meer vanuit de input. Een nieuwe manier van werken.

Software biedt groeimogelijkheden
GAC Business Solutions herkent deze trends en speelt hier al lange tijd op in met de ontwikkeling van hun businessoplossing voor zakelijke dienstverleners, PSA+. Het is een integraal bedrijfssoftwarepakket dat naast het organiseren van primaire processen zoals urenverantwoording, facturatie en planning, ook geheel tegemoet komt aan het de wensen om informatie altijd en overal beschikbaar te hebben. Zo kan iedereen altijd en overal werken. Dit verbetert de interne en externe samenwerking en daarmee de service voor klanten. Juist de integratie van beide soorten processen leidt tot productiviteits- en rendementsverhoging is de overtuiging van GAC. 

Deel dit bericht
Chat met ons