GAC Business Solutions

Unieke kennismaking met Microsoft Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven

10 september, 2012 in Productie Algemeen

Het is zover! Op 2 november lanceert Microsoft de nieuwste versie van haar bewezen ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV: NAV 2013. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. In één ochtend maakt u kennis met de onbegrensde mogelijkheden van de meest wendbare en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware in de markt. Ook wordt dieper ingegaan op de specifieke voordelen van Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven.

Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven
In de speciale break-out sessie 'Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven' ontdekt u de innovaties en voordelen van Dynamics NAV 2013 voor deze branche. Producerende bedrijven (MTO, ATO en ETO) werken vaak met talloze stuklijsten en bewerkingsplannen die doorgaans maar één keer gebruikt worden. Als branchespecialist toont GAC in een live presentatie hoe de toegevoegde waarde van Production+ met Microsoft Dynamics NAV 2013 als fundament hier invulling aan geeft en onder andere de enorme aanwas van productstructuren tot het verleden laat behoren! U ziet in de presentatie hoe snel Production+ aangepast kan worden aan de veranderende wensen van uw klant. Hoe snel kun je bijvoorbeeld omschakelen van Make to order naar Assemble to order?

NAV 2013 keynote
Microsoft laat zien hoe wendbaar haar oplossing Microsoft Dynamics NAV 2013 is en wat dit voor organisaties betekent. Hoe u meer controle krijgt, marges verhoogt en groei stimuleert? Het komt allemaal aan bod in deze NAV 2013 keynote.

En er is meer...

  • Branchegenoten delen hun ervaring met Microsoft Dynamics NAV met u.
  • Microsoft is toonaangevend als het gaat om 'Het Nieuwe Werken' in de praktijk. U doet inspiratie op tijdens een rondleiding door het Microsoft pand waar dit principe centraal staat.
  • U wordt getrakteerd op een heerlijke lunch, geheel aansluitend op de wendbaarheid van Microsoft Dynamics NAV 2013.

Bent u erbij?
U bent van harte uitgenodigd om dit launch event gratis bij te wonen. Zo bent u in een enerverende en inspirerende ochtend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware voor uw branche!

Deel dit bericht
Chat met ons