GAC Business Solutions

Klaar voor toekomst met oprichting GAC SharePoint Solutions

11 juni, 2013 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen

Gestructureerde en ongestructureerde informatie op compacte en efficiënte wijze ontsluiten; het is de uitdaging van menig onderneming. GAC biedt hiervoor de oplossing met Microsoft SharePoint. Met de oprichting van GAC SharePoint Solutions is de kennis en expertise van GAC en Justin IT op het gebied van SharePoint samengevoegd. Zo is GAC klaar voor uw toekomst.

De kracht van SharePoint volledig benutten
GAC SharePoint Solutions helpt organisaties de kracht van SharePoint volledig te benutten. In principe kan men veel ontwikkelingen rondom dit product in eigen huis doen. De druk op interne ontwikkelaars loopt echter vaak snel op. Daarom levert GAC SharePoint Solutions consultancy- en adviesdiensten die helpen alle ideeën en wensen op workflowgebied naadloos te integreren.

Het ontstaan van GAC SharePoint Solutions
Veel ondernemingen hebben hun bedrijfskritische informatie inmiddels op orde in hun ERP-systeem, oftewel de gestructureerde informatie. Tegelijkertijd is er dankzij webtechnologieën een enorme hoeveelheid ongestructureerde informatie die dagelijks op ons afkomt: e-mailverkeer, rapportages, prijswijzigingen van toeleveranciers et cetera. "Het is daarom zaak verder te bouwen aan een systeem dat rendement oplevert. Er is een horizontaal platform nodig dat helpt om beter, slimmer en sneller samen te werken. Dat platform is voor ons SharePoint," aldus Erik van Driel, Directeur GAC Business Solutions. Ook Robert Daniëls zag in 2006 direct de noodzaak in van SharePoint. Met zijn consultancybedrijf Justin IT implementeerde hij de oplossing met veel succes bij (internationale) bedrijven. "De doordachte eenvoud van SharePoint is werkelijk fantastisch," aldus Robert. "Het ontsluit gestructureerde en ongestructureerde informatie via persoonlijke portalen en maakt het inzichtelijk en bewerkbaar voor alle gebruikers." GAC en Justin IT besloten hun kennis en expertise samen te brengen en krachten te bundelen, en richtten GAC SharePoint Solutions op.

Deel dit bericht
Chat met ons