GAC Business Solutions

Interview GAC Global Solutions in TerDege Nieuws

30 oktober, 2012 in Algemeen

In de nieuwsbrief van TerDege Nieuws gaven Erik van Driel en Peter Willemse een interview over GAC Business Solutions en de oprichting van GAC Global Solutions.

Voor deze editie zaten wij om tafel met Peter Willemse en Erik van Driel van GAC Business Solutions. Wij spraken met hen over het succes van GAC Global Solutions (www.gac.nl/internationaal) in de wereld van internationale Dynamics projecten.

Erik, wil jij de lezers eerst ‘ns een update over GAC Business Solutions geven?

GAC bestaat inmiddels bijna 30 jaar en is één van de eerste partners die met succes voor het Dynamics platform van Microsoft heeft gekozen. GAC heeft momenteel ongeveer 135 medewerkers en 500 Dynamics klanten. De afgelopen jaren heeft verticalisatie binnen ons bedrijf centraal gestaan. GAC Business Solutions is opgedeeld in meerdere business units die zich 100% op de gekozen doelgroepen binnen de handel, discrete productie en zakelijke dienstverlenging focussen. Met GAC SharePoint Solutions hebben we eigen krachtige tools en specialisten in huis om informatie vanuit Dynamics NAV te ontsluiten. Zo helpen wij de klant om zijn business productiviteit te verhogen. Klanten met internationale activiteiten en klanten in de semi proces industrie worden door GAC Global Solutions bediend.

Wat is vandaag de dag de status van GGS in termen van klanten en medewerkers?

Binnen PartnerPower hebben we momenteel een groep van 4.300 consultants ter beschikking waarmee we zo’n 300 implementaties per jaar verrichten. GAC Global Solutions werkt momenteel met een dedicated team van ongeveer 25 medewerkers aan deze projecten. Op dit moment werken we aan projecten in Aruba, Curaçao, Argentinië, Rusland, Finland, Noorwegen, Italië, Griekenland, Brazilië en Turkije.

Hoe luiden de doelstellingen van GGS?

Door middel van klantgericht en ondernemend gedrag de belangrijkste aanbieder van Microsoft Dynamics oplossingen voor internationale organisaties zijn. Daarnaast willen we de komende jaren de leidende positie die we hebben veroverd in de semi proces industrie verder uitbouwen.

Waar willen jullie over 3 jaar met GGS staan?

Over 3 jaar heeft GGS een beheerste, gezonde groei doorgemaakt waarbij medewerkers met veel plezier aan de meest uitdagende projecten in de Dynamics business hebben kunnen werken. We hebben tegen die tijd veel tevreden klanten die door de toegevoegde waarde van onze dienstverlening met succes hun bedrijfsresultaat hebben kunnen verbeteren.

Wat maakt GGS aantrekkelijk in de ogen van prospects en medewerkers?

Klanten zoeken een partner die hun internationale Dynamics rollout vanuit één aanspreekpunt gecontroleerd kan ondersteunen. Met onze propositie kunnen wij ze dat bieden. Dat doen we met een informele maar zeer professionele organisatie, met kennis van zaken en branche in combinatie met bewezen oplossingen. Wanneer we kijken naar de medewerkers zien we dat veel projectleiders, consultants en engineers binnen ons vakgebied al jaren dezelfde werkzaamheden uitvoeren. En vaak binnen hun vertrouwde vakgebied een nieuwe uitdaging zoeken. Wij kunnen ze deze nieuwe uitdaging bieden waarin ze aan mooie internationale projecten kunnen werken binnen een gedreven team waarin met veel plezier goede resultaten worden neergezet!

Bron: TerDege Nieuws - jaargang 9 - nummer 16/17 - oktober 2012

Deel dit bericht
Chat met ons