GAC Business Solutions

Internationaal productiebedrijf Nedap overgestapt naar GAC

23 december, 2008 in Productie Algemeen

N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek 'Nedap' uit Groenlo heeft besloten over te stappen naar GAC Business Solutions als business partner voor haar bedrijfssoftware. In eerste instantie neemt GAC het beheer van de huidige versie van Microsoft Dynamics NAV op zich. In de loop van 2009 zullen Nedap en GAC zich samen oriënteren op de migratie naar Dynamics NAV 2009, de nieuwste versie van dit Microsoft platform.

De menselijke factor
Nedap maakt al sinds 2000 gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Over de reden van vertrek bij de vorige Microsoft partner kan Lars Holweg, Controller bij Nedap, kort zijn: "Dat is de menselijke factor. Veel solution centers hebben kennis. Maar kom er maar eens aan, met al die lagen en procedures die veel organisaties kenmerken. GAC heeft de omvang om te investeren in alle kennis waar wij behoefte aan hebben en de mensen die begrijpen wanneer."

Nedap
Nedap richt zich op het ontwikkelen en leveren van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van security en elektronische besturingen. Tevens richt Nedap zich op automatisering-, beheer- en informatiesystemen voor organisaties. Het bedrijf uit Groenlo is sinds 1947 beursgenoteerd en heeft dochtervestigingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Spanje en binnenkort ook in China. Er zijn circa 600 medewerkers werkzaam in binnen- en buitenland.

Beursgenoteerd
Peter Willemse, Sales Manager van GAC: "Als lid van de Inner Circle van Microsoft krijgen we al veel erkenning vanuit het Microsoft kanaal. Maar als een internationaal bedrijf als Nedap weloverwogen kiest voor ons als softwarepartner, dan voelt dat nog steeds erg speciaal. Hiermee bewijzen we dat je niet beursgenoteerd hoeft te zijn om een beursgenoteerd bedrijf goed te bedienen. Integendeel, zo is nu zelfs gebleken."

Deel dit bericht
Chat met ons