GAC Business Solutions

Groeiende vraag naar E-Commerce oplossingen

19 december, 2011 in Groothandel Productie Algemeen

Uit de significant gegroeide vraag naar E-Commerce oplossingen in de afgelopen twee jaar, blijkt dat steeds meer organisaties in hun zoektocht naar groei aanlopen tegen de mogelijkheden én uitdagingen van het internet als service- en verkoopkanaal. Deze groei zal zich naar verwachting voortzetten, kijkend naar de economie en krachtenspel in diverse branches. Samen met een van haar preferred partners, Sana Commerce, heeft GAC als antwoord hierop in 2010 & 2011 veel organisaties voorzien van een geïntegreerde E-Commerce oplossing.

Afdeling 24x7 ondersteunen
Voor ondernemingen die hun sales afdeling 24x7 willen ondersteunen, of hun assortiment met een professionele webshop online willen zetten, levert GAC, samen met één van haar preferred partner Sana Commerce, een e-Commerce platform dat naadloos integreert met Dynamics NAV. Zo verhoogt u de servicegraad en efficiency.

e-Commerce platform 
Het e-Commerce platform maakt gebruik van de aanwezige business logica in Dynamics NAV voor prijsberekeningen, voorraadweergave en real-time orderverwerking. Door deze hechte opzet kan een online klantenportaal of webshop direct gebruikmaken van bijvoorbeeld klantspecifieke prijzen.

Deel dit bericht
Chat met ons