GAC Business Solutions

Groeien door succesvol partnership

7 augustus, 2010 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen

Het partnership tussen GAC Business Solutions en Microsoft heeft maar één doel: klanten bedrijfssoftware bieden waarmee zijn hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Tijdens een bezoek dat Regio Business bracht aan Microsoft Nederland gaven Erik van Driel, directeur GAC Business Solutions en Heleen van Offenbeek-Kornegoor, directeur Microsoft Business Solutions Nederland, een toelichting op hun partnership. Heleen van Offenbeek: "GAC is in staat de vertaalslag te maken van onze brede technologieën naar totale businessoplossingen die tegemoet komen aan de specifieke wensen en behoeftes van klanten in hun doelgroepen. Dat is prettig samenwerken."

Het gezamenlijk doel
Klanten laten groeien staat voor Microsoft en GAC altijd voorop. Heleen vertelt: "Bij Microsoft stellen wij ons continu de vraag: 'Hoe kunnen wij – aan de hand van technologie – bedrijven helpen hun potentieel waar te maken, oftewel te groeien?' Het antwoord daarop zijn de technologieën die we ontwikkelen en leveren.” Erik vult aan: "Wij kijken eerst naar de dagelijkse bedrijfsbehoefte van onze klanten, in de specifieke branches waarin zij opereren, en stellen vast waar voor hen de groeimogelijkheden liggen. Op basis daarvan ontwikkelen wij onze branchespecifieke businessoplossingen – gebaseerd op de brede en flexibele Microsoft technologieën - die tegemoet komen aan wensen en behoeften van onze doelgroepen."

Concrete groeimogelijkheden
Microsoft kijkt continu 15 tot 20 jaar vooruit om ontwikkelingen in de wereld, markt en technologie te signaleren. Op basis daarvan stelt Microsoft haar productplannen op, die zij voorleggen aan partners zoals GAC. Erik legt uit: “Wij kunnen de ervaringen in de branches van onze klanten spiegelen aan de ontwikkelingen die Microsoft voorziet. Wij weten hoe onze klant de producten van Microsoft ervaart en kunnen feedback geven op de beoogde productplannen. Door deze samenwerking houd je elkaar scherp en steken we alle energie in concrete verbeterpunten en groeimogelijkheden voor onze klant."

Mens en bedrijf staan voorop
Heleen en Erik stellen dat vooraanstaande ERP-technologie alleen een bedrijf niet helpt om beter te worden.  Heleen: "Het gaat om de mensen die ermee werken. Zij moeten de data goed invoeren, het op de juiste manier leren interpreteren en managers moeten weten hoe zij hun team beter kunnen aansturen. Om dat voor elkaar te krijgen moeten de bedrijfsprocessen goed gedefinieerd zijn." Erik vervolgt: "Daarom bekleden wij steeds meer de rol van businesspartner. We sparren eerst met directie en management over waar zij naartoe willen. Waar willen zij groeien? Pas daarna kijken we wat daar technisch voor nodig is. Het is gebleken dat dit de beste manier is om snel resultaat te boeken."

Groei = U X GAC X Microsoft

Ontdek uw groeimogelijkheden en boek ook snel resultaat.

 

Bron: Zakenmagazine Regio Business Midden-Brabant

Uitgave: jaargang 26, augustus/September 2010

Deel dit bericht
Chat met ons