GAC Business Solutions

Gold ERP competency voor GAC

16 april, 2011 in Algemeen

In november 2010 is het nieuwe Microsoft Partner Network (MPN) geïntroduceerd. Hiermee wil Microsoft haar relatie met partners als GAC Business Solutions verder versterken. GAC heeft binnen het MPN de Gold ERP Competency certificatie behaald.

Complexe IT-infrastructuur
René van Hees, Partner Account Manager bij Microsoft: "De behoeften van onze klanten veranderen. De IT-infrastructuur wordt steeds complexer en bedrijfskritischer, dus is er behoefte aan de beste partner voor specifieke IT-uidagingen. Het MPN voorziet in die behoefte, onder andere door onze partners opnieuw te toetsen op hun kennis, kunde op het gebied van de software oplossing, hun implementatiemethodiek en een financieel solide basis. Geheel in lijn met de verwachting heeft GAC deze toetsing ruimschoots doorstaan en zijn zij vanaf nu gecertificeerd met de 'Gold ERP Competency'."

Partnerkanaal
Verduidelijking van het partnerkanaal. Door de nieuwe criteria en eisen vanuit Microsoft aan haar partners, wordt voor u snel duidelijk wat de meerwaarde van iedere partner is en kunt u erop vertrouwen dat het betrouwbare en stabiele organisaties betreft.

Verticalisatie
Microsoft streeft verdere verticalisatie van haar partners na. Dit houdt voor u in dat wij als partner ons focussen op branches waar we kennis van hebben en waar onze medewerkers uitstekend in opereren. Wij verticaliseren door ons te focussen op de branches groothandel, productie, zakelijke dienstverlening en welzijn.

Kennis, kunde en groeimogelijkheden
Doordat wij als partner worden getoetst op onze kennis, kunde en groeimogelijkheden bent u gegarandeerd van gekwalificeerde organisatie en capabele medewerkers.

Deel dit bericht
Chat met ons