GAC Business Solutions

General Manager Microsoft Dynamics bezoekt GAC

1 juli, 2009 in Algemeen

Dan Brown, General Manager van Microsoft Dynamics NAV bezocht GAC Business Solutions op 20 mei 2009. Die dag stond het hoofdkantoor in Oirschot in het teken van deze unieke sessie over de toekomst van Dynamics NAV. Brown vindt dat GAC een belangrijke rol speelt in het partner eco-systeem.

Belang van Partners
Bij de productontwikkeling krijgen partners als GAC absoluut de gelegenheid om een deel van de productontwikkeling te beinvloeden. Een deel van de functionaliteiten is partnergedreven. Partners als GAC zijn cruciaal voor Microsoft Dynamics NAV, benadrukte Brown. "Wij willen leveren wat jullie, en daarmee jullie klanten, nog succesvoller kan maken." Een uitspraak in lijn met de Growing Together filosofie die GAC nastreeft en waarin zij gelooft.

Nadruk op innovatie
Tijdens de sessie bij GAC nam Brown alle tijd om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op de toekomst van Dynamics NAV. Overduidelijk was de drang naar innovatie. "Innovatie is belangrijk", stelde Brown. "We willen absoluut marktleider zijn op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en productiviteit. Daar investeren we sterk in. Microsoft Dynamics NAV biedt op dit moment het allerbeste productivity framework."

Een verslag van deze sessie is te lezen in de GAC Today van juni 2009

Deel dit bericht
Chat met ons