GAC Business Solutions

Gebruikersverenigingen Dynamics NAV gefuseerd

12 april, 2011 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen

Na een lange periode van overleg is de fusie tussen de Dynamics NAV user group (voorheen Gebruikersvereniging Navision Software) en de Dynamics user group (Dynamics AX en CRM), een feit. Zo gaat de Dynamics user group de toekomst in als de grootste gebruikersvereniging voor eindgebruikers van alle Microsoft Dynamics producten. Een verklaring op de website van de Dynamics NAV user group vertelt:  “Verenigd in één user group staan we sterker in het contact met Microsoft, partners, opleidingsinstituten en kunnen leden en gebruikers profiteren van ledenkorting bij de inschrijving voor evenementen.”

Dynamics Experience
Tijdens de Dynamics Experience, het jaarlijkse evenement dat de beide user groups samen organiseerden werd de fusie nog eens benadrukt. Bestuursvoorzitter Jay Ramsanjhal vertelt: “Door de fusie zijn we nog beter in staat een onafhankelijk platform voor de Dynamics community te bieden. Daarbij is het onze intentie om op een actieve wijze een brug te slaan tussen u als eindgebruiker, de partners en Microsoft.”

Meer kennis delen
De Dynamics user group heeft dezelfde doelstelling als GAC: kennis en ervaring delen met elkaar. In het bijzonder onderlinge kennisdeling onder gebruikers juichen wij toe. Daarom zijn wij partner van de user group. Een bijzonder partnership, want als eerste NAV partner van de Dynamics user group, dragen wij graag een steentje bij aan het mogelijk maken van een dergelijk platform.

Bestuurslid aan het woord
Eerder al sprak GAC met Ruurd Wuestman, bestuurslid van de Dynamics NAV user group, over het wie, wat en waarom van de gebruikersvereniging en hoe zij aankijken tegen het upgraden van software. Het gaf ook een verhelderend beeld over de rol van partners binnen de user group, evenals de functie van Microsoft. Lees hier het artikel.

Deel dit bericht
Chat met ons