GAC Business Solutions

GAC trots op prestaties Textaafoam tijdens Dutch Supercar Challenge in Assen

26 mei, 2010 in Groothandel Algemeen

GAC Business Solutions feliciteert Mark van der Aa (directielid Textaafoam) en zijn ploeggenoot Koen Bogaerts met hun overwinning tijdens de Dutch Supercar Challenge in Assen, op 16 mei 2010.

IKDB Motorsport
Mark en Koen zijn beiden lid van Stichting IKDB Motorsport. Dit hechte genootschap is sinds 2007 actief binnen de Dutch Supercar Challenge. Samen met zijn familie runt Mark zijn bedrijf Textaafoam, dat sinds 2005 werkt met Trade+ van GAC Business Solutions. In het verlengde van hun partnership wordt Mark sinds vorig jaar gesponsord door GAC. Dit heeft de relatie naar een hoger niveau getild.

Passie en partnership
Mark zocht in zijn netwerk naar sponsoren die als meer dan alleen een geldschieter zouden fungeren. Hij ziet het als een samenwerking die je met elkaar aangaat. Voor GAC is deze sponsoring een sprekend voorbeeld van hun geloof in partnership en samenwerking. De relatie met Textaafoam reikt nu verder dan alleen werkgerelateerde contacten. "Dit is genieten. Het is prachtig om te zien wat Mark met zijn ploeggenoot hier presteert. Ik ben er trots op dat wij hier aan bij mogen dragen", vertelt Sander van der Kruis (accountmanager GAC) enthousiast. Daarnaast biedt het beide businesspartners mogelijkheden om ook met andere partners en klanten hun relatie uit te breiden.

Het racecircuit
De sfeer en informele setting van het racecircuit bevat alle ingrediënten voor een geslaagde relatiedag. "Het is prettig om op deze ongedwongen en prettige manier bij elkaar te komen, zonder dat het over software gaat", aldus Sander. Precies dat gevoel hadden Textaafoam, Mark en GAC voor ogen. Meer opbouwen dan alleen een klant-leverancier relatie, maar op meerdere gebieden de relatie laten groeien. "Ik nodig GAC en haar klanten dan ook van harte uit om vaker in deze niet alledaagse omgeving samen te komen. Een racecircuit blijft een inspirerende setting", sluit Mark af.

Deel dit bericht
Chat met ons