GAC Business Solutions

GAC steunt 'Naar de Top voor KiKa'

28 juli, 2011 in Algemeen

'Naar de Top voor KiKa' is de missie van 18 klimmers in het Naar de Top voor KiKa TOP Team. In één week tijd gaan zij zeven bergen bedwingen van minimaal 4000 meter hoogte in het Italiaanse Alpen gebied. Daarbij hebben ze maar één doel: € 100.000,- binnenhalen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker. GAC is er trots op dit fantastische initiatief te steunen.

De harde werkelijkheid
Hoe heftig het ook klinkt, in een week tijd de strijd aangaan met zeven bergen van minimaal 4000 meter hoogte, het staat niet in verhouding met de strijd die 500 kinderen ieder jaar aangaan met kanker. Bijna 25% van de kinderen die aan deze ziekte lijden, overlijdt. Dat is de harde werkelijkheid, en tevens aanleiding voor het initiatief van Stichting Naar de Top voor KiKa. "Met deze actie vragen we aandacht voor de strijd tegen kinderkanker," vertelt Eddie Siebers, initiatiefnemer en voorzitter van de stichting. "Echter, aandacht alleen is niet genoeg. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om met onze klimactie minimaal € 100.000 op te halen voor Stichting KiKa. Zo kunnen we toch bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker."

Meer over 'Naar de Top voor KiKa'
Wil je meer weten over het initiatief, de stichting en de klimmers? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om een bijdrage te leveren en vriend van 'Naar de Top voor KiKa' te worden?

Kijk dan snel op de website:

www.naardetopvoorkika.nl.

Deel dit bericht
Chat met ons