GAC Business Solutions

GAC sluit exclusief partnership met CRM specialist Axonom

20 januari, 2009 in Productie Zakelijke dienstverlening Algemeen

GAC Business Solutions heeft eind 2008 een exclusief partnership gesloten met de Amerikaanse CRM specialist Axonom Inc. GAC wil in samenwerking met Axonom haar aanbod van bedrijfssoftware in Nederland uitbreiden met Microsoft Dynamics CRM voor klanten in de zakelijke dienstverlening en high tech productiebedrijven.

GAC exclusief partner in Nederland
Het samenwerkingsverband zorgt ervoor dat GAC in Nederland vanaf heden exclusief partner is van de add-on producten die Axonom levert voor Microsoft Dynamics CRM toepassingen. Naast add-on producten beschikt Axonom over een sterk ontwikkelplatform waar GAC mee gaat werken.

Goede fit
Peter Bosch, Manager Products GAC Business Solutions: "De keuze is gevallen op Axonom vanwege de goede fit van de add-on producten met onze huidige doelgroepen. Het is een van de toonaangevende CRM partijen in Amerika. Bovendien heeft Axonom een goede naam opgebouwd bij Microsoft als Independent Software Vendor voor Dynamics CRM en heeft het bedrijf al diverse prijzen gewonnen. Door deze samenwerking kunnen wij onze business oplossingen nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van onze doelgroepen."

Over Axonom Inc.
Axonom Inc. ontwikkelt als ‘Independent Software Vendor’ (ISV) ondernemingsbrede CRM producten voor Microsoft Dynamics CRM toepassingen ten behoeve van middelgrote ondernemingen. Axonom is Microsoft Gold Certified partner, lid van de President’s Club en van de Inner Circle van Microsoft. Het bedrijf was in 2007 finalist voor de Microsoft Independent Software Vendor of the Year- Award en staat al 11 jaar onafgebroken in de prestigieuze ISM Guide Top 15 CRM Software Award lijst voor het midden- en kleinbedrijf in de Verenigde Staten. Meer informatie over Axonom: www.axonom.com.

Deel dit bericht
Chat met ons