GAC Business Solutions

GAC introduceert app voor urenregistratie

27 april, 2012 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Als aanvulling op de bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners PSA+, introduceert GAC Business Solutions een mobiele applicatie voor urenregistratie. Met deze mobile app kunnen gemaakte uren direct door medewerkers worden geregistreerd via hun mobiele telefoon. Dit vereenvoudigt het traditionele weekstaat schrijven, of maakt dit zelfs overbodig. Zo wordt het facturatieproces versneld, met een directe verbetering van de cashflow tot gevolg.

Facturatieproces op orde
Veel zakelijke dienstverleners hebben maandelijks de uitdaging om het facturatieproces op orde te houden, wat pas van start kan gaan als alle gemaakte uren zijn ingevoerd en verantwoord. Voor medewerkers is het vaak tijdrovend om vanuit hun agenda de uren in de weekstaten in te voeren.

Mobiel uren registreren
GAC introduceert daarom binnenkort een mobiele applicatie waarmee medewerkers hun uren kunnen registreren op het moment dat ze gemaakt worden. Direct op hun mobiele telefoon. Hiermee realiseert u een significante versnelling van het facturatieproces, en daarmee een directe verbetering van de cashflow.

Naadloos geïntegreerd
De mobile app voor urenregistratie is naadloos geïntegreerd met de urenregistratie binnen GAC’s bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners, PSA+. Mobiele technologie maakt de weg vrij voor prachtige vernieuwingen maar dit moet dan immers wel ingepast zijn om de bedrijfsprocessen van zakelijke dienstverleners te verbeteren. Het streven van GAC is om de samenhang van de diverse technologische ontwikkelingen zo in te zetten dat er meerwaarde en economisch nut voor een organisatie ontstaat. Zo is het voor de medewerker prettig dat hij eenvoudig zijn uren kan bijhouden, maar het grote voordeel zit hem in de integratie met de backoffice systemen. Zo gaat uw facturatieproces tijdig van start.

Standaard optie
Binnenkort is de Mobile app een standaard optie, als aanvulling op de bedrijfssoftware PSA+.

Een preview van de mobile app?
Wilt u direct meer weten over de mobile app voor urenregistratie? Wij geven u graag een preview. Neem contact op met Willem Nijhof (wni@gac.nl) of Marcel Nanning (mna@gac.nl), en zij plannen een afspraak voor u in.

Deel dit bericht
Chat met ons