GAC Business Solutions

GAC in top 50 van Microsoft Dynamics NAV partners

15 januari, 2010 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn wij door Microsoft benoemd tot lid van de Inner Circle. Daarnaast mogen wij onszelf rekenen tot de President’s Club. Microsoft erkent hiermee onze toewijding aan klanten, onze geleverde bijdragen aan technologische vooruitgang en onze opvallend goede salesprestaties. Alleen de beste 50 van de ruim 9000 Microsoft Dynamics NAV partners wereldwijd worden opgenomen in de Inner Circle.

Alleen de besten van de besten
Erik van Driel (Directeur GAC) ontving de officiële erkenning op woensdag 9 juli 2008 uit handen van Kiril Tatarinov, Corporate Vice President Microsoft Business Solutions. De locatie was het Houston Downtown Aquarium, waar de Worldwide Partner Conference plaatsvond. Kiril Tatarinov was vol lof over de toewijding van GAC: "Alleen de besten van de besten worden toegelaten tot de Inner Circle. GAC heeft de eer zonder twijfel verdiend. Hun verticalisatiestrategie, gericht op de branches Groothandel, Productie en Zakelijke Dienstverlening, levert significante resultaten op. Wij bedanken hen voor hun inspanningen en zullen hen steunen in hun verdere ontwikkelingen."

Groei centraal 
Erik van Driel is trots op het opnieuw geprolongeerde lidmaatschap: "Groei staat centraal binnen onze organisatie. Natuurlijk op het gebied van omzet, maar zeker ook qua marktontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en kennisniveau. Door dit te delen met klanten realiseren wij groei voor alle partijen. Het lidmaatschap van de Inner Circle is voor mij een teken dat deze aanpak werkt."

Inner Circle en de President’s Club
Als lid van de Inner Circle en de President’s Club hebben wij ongelimiteerd toegang tot de kennis en technologie van Microsoft. Dankzij dit privilege kunt u als klant rekenen op de nieuwste technologieën op het gebied van Microsoft Dynamics NAV.

Deel dit bericht
Chat met ons