GAC Business Solutions

GAC bedankt Textaafoam voor dag op het circuit

25 augustus, 2011 in Groothandel Algemeen

Op zondag 7 augustus vond op het circuit van Assen de Racing Day van de Dutch Supercar Challenge plaats. GAC bezocht samen met een aantal relaties het circuit van Assen voor een inspirerende relatiedag. Dit op uitnodiging van deelnemer Mark van der Aa, welke door GAC wordt gesponsord. Dit in het verlengde van het partnership dat hij met zijn familiebedrijf Textaafoam heeft met GAC.

Inspirerende setting
De sfeer en informele setting van het racecircuit bevat alle ingrediënten voor een geslaagde relatiedag zo is gebleken. "Na samenkomst in de VIP ruimte van het raceteam van Mark - JR Motorsport - kregen we een exclusieve rondleiding rondom het circuit en de vooropstelling, waar monteurs de laatste hand leggen aan de auto's. Vanaf een perfecte plaats langs het circuit hebben we de race op de voet gevolgd. Het is prettig om op deze ongedwongen manier bij elkaar te komen, zonder dat het over software gaat," aldus Sander van der Kruis, Accountmanager bij GAC. Precies dat gevoel hadden Textaafoam, Mark en GAC voor ogen, met het aangaan van het partner- en sponsorship. Op meerdere gebieden relaties laten groeien. "Ik ben blij dat deze relatiedag een dergelijk succes is gebleken en nodig GAC en haar klanten dan ook vaker uit in deze niet alledaagse omgeving samen te komen. Een racecircuit blijft een inspirerende setting," vertelt Mark van der Aa.

Passie en partnership
Samen met zijn familie runt Mark zijn bedrijf Textaafoam, dat sinds 2005 werkt met Trade+ van GAC. Mark zocht in zijn netwerk naar sponsoren die als meer dan alleen geldschieter zouden fungeren. Hij ziet het als een samenwerking die je met elkaar aangaat. Voor GAC is deze sponsoring een sprekend voorbeeld van hun geloof in partnership en samenwerking. De relatie met Textaafoam reikt nu verder dan alleen werkgerelateerde contacten. "Het is geweldig om te zien hoe het partnership tussen Textaafoam en GAC groeit, maar vooral hoe ook andere relaties hiervan meegenieten, middels een dergelijke relatiedag op het circuit van Assen bij de Dutch Supercar Challenge. Dat is zeker voor herhaling vatbaar," stelt Sander.

Deel dit bericht
Chat met ons