GAC Business Solutions

Dynamics NAV 7 primeur tijdens Dynamics Experience 2012

3 april, 2012 in Algemeen

Op woensdag 25 april 2012 organiseert de Dynamics user group wederom de Dynamics Experience. Dit congres wordt georganiseerd door en voor Microsoft NAV, AX en CRM gebruikers en is daarmee hét onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement van 2012. In één dag doet u kennis op en wisselt u ervaring uit met Microsoft, medegebruikers en partners.

Vijf aantrekkelijke redenen om de Dynamics Experience te bezoeken
De Dynamics user group heeft vijf redenen samengevat waarom u dit evenement niet mag missen:

  • What’s new? De meest actuele Dynamics ontwikkelingen hoort u op de Experience uit de eerste hand van Microsoft. Met als primeur de officiële Nederlandse aankondiging en preview van de volgende versie van Microsoft Dynamics NAV, codenaam NAV "7".
  • Voor en door gebruikers, dus onafhankelijk De Experience wordt georganiseerd door Dynamics user group, de onafhankelijke vereniging van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM gebruikers. Het programma is dus onafhankelijk en inhoudelijk!
  • Strategie update van Microsoft: Microsoft vult maar liefst twee keynote sessies in. In de ochtend ligt Kees Hertogh van Microsoft Corporation de wereldwijde Dynamics strategie voor de komende jaren toe. En we sluiten de dag af met een keynote die ingaat op de specifiek Nederlandse invulling daarvan. Kom naar de Experience en weet wat gaat komen!
  • 360 graden Dynamics Omdat bedrijfssoftware niet in een isolement draait, wordt ook ingegaan op de mogelijkheden die verwante producten zoals SharePoint, Windows Phone, Office 365 en Azure bieden. Uiteraard worden extensies, add-ons en ‘best practices’ op het gebied van innovatie en beheer niet vergeten. Tijdens de lunchpauze van de Dynamics Experience kunt u deelnemen aan twee Ronde Tafel sessies naar keuze. Tel daar de interessante keynotes, klantcases en inhoudelijke presentaties bij op en het is duidelijk: de Experience biedt in één dag het breedste blikveld op de Dynamics wereld.
  • Ontmoet collega Dynamics gebruikers Vraagt u zich wel eens af wat de vragen, uitdagingen en ‘lessons learned’ van andere Dynamics gebruikers zijn? De Experience biedt volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega Dynamics gebruikers. Een unieke mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden!
Deel dit bericht
Chat met ons