GAC Business Solutions

Dynamics NAV klanten GAC massaal over naar 21 procent BTW-tarief

1 oktober, 2012 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen

De btw verhoging van 19% naar 21% (ingegaan per 1 oktober 2012), heeft veel impact op de bedrijfsvoering van organisaties. Een groot aantal klanten van GAC heeft de aanpassingen dit weekend probleemloos doorgevoerd. Bij de voorbereiding op de tarief wijziging heeft GAC klanten geholpen met een breed pakket aan diensten & producten zoals Workshops, Stappenplannen & Conversietools. Ook stond GAC dit weekend stand-by voor eventuele vragen en ondersteuning bij de aanpassingen in Microsoft Dynamics NAV.

Extra ondersteuning 
Zijn er bij u nog bepaalde aanpassingen nodig en kunt u daar extra ondersteuning bij gebruiken? U kunt nog steeds gebruikmaken van onderstaande diensten of direct contact opnemen voor advies & ondersteuning via telefoonnummer: 0499 58 28 27.

Conversietool BTW-tarief
De btw-conversietool helpt gebruikers bij een snelle overgang, voorkomt handmatig (record voor record) werk en past automatisch alle relevante instellingen aan naar de nieuwe situatie. De conversietool is beschikbaar voor verschillende branches. Direct aanvragen

Workshop: “Btw-tarief aanpassen in Microsoft Dynamics NAV”
Naast de btw-tarief conversietool biedt GAC workshops aan ter voorbereiding op de conversie. Tijdens deze workshops wordt u aan de hand van een kopie van uw eigen administratie stapsgewijs begeleid in het doorvoeren van de vereiste aanpassingen met behulp van de btw-tarief conversietool. 

BTW Aanpassing Whitepaper

Alle vereiste aanpassingen zijn stapsgewijs samengevat in de ‘Btw Aanpassing Whitepaper’.

Wilt u meer weten over een of meerdere diensten?
Heeft u behoefte aan ondersteuning, inzicht in het whitepaper of interesse in een van de diensten? Vul het contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen om u verder te informeren.

Deel dit bericht
Chat met ons