GAC Business Solutions

CRM-oplossing voor financiële dienstverleners gepresenteerd op fidiN-congres

15 februari, 2010 in Zakelijke dienstverlening

In samenwerking met de NVA, SparklingCRM en Microsoft Nederland, biedt GAC Business Solutions een passende softwareoplossing voor vraagstukken van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners op het gebied van klantgerelateerde beloning, in relatie tot tijdschrijven. Deze systeemoplossing werd door de vier betrokken partijen gepresenteerd tijdens een informatieve kennissessie op het fidiN Congres, op 29 september 2009.

Ondersteuning bij klantgerelateerde beloning
Vanuit haar achterban signaleerde de NVA, Nederlandse Vereniging van Assurantieadviseurs en Financiële dienstverleners, een grote vraag naar ondersteuning bij de toepassing van dit CRM-aspect en een bijbehorende systeemoplossing. In de afgelopen maanden heeft GAC Business Solutions, in samenwerking met SparklingCRM en Microsoft Nederland, gewerkt aan een systeemoplossing ter ondersteuning van dit specifieke vraagstuk.

De oplossing in een notendop
Een aantal speerpunten die in de oplossing zijn gewaarborgd en worden gepresenteerd zijn:

  • De oplossing laat zich eenvoudig inpassen in uw organisatie.
  • De oplossing houdt rekening met een gewenste integratie met uw (back office en front office) systemen.
  • De oplossing kan meegroeien met uw onderneming en uw functionele wensen.
  • De oplossing brengt u verbeterde interne stuurmogelijkheden: meetbare prestaties van iedere medewerk(st)er, zodat u na kunt gaan waar er toegevoegde waarde ontstaat, en waar er 'kosten' worden gemaakt.
  • De oplossing ondersteunt u in het realiseren van efficiencyverbeteringen.
  • De oplossing stelt u in staat de juiste tarieven te koppelen aan bepaalde werkzaamheden.

FidiN Congres
Tijdens een van de kennissessies van het fidiN Congres hebben de initiatiefnemers deze oplossing gepresenteerd. Het fidiN Congres is georganiseerd door de Federatie Financiële Intermediaire dienstverlening in Nederland, en draagt het thema 'Nieuw denken, nieuw doen. De intermediaire markt in transitie'. Voor meer informatie, lees verder op de website van het FidiN Congres.

Deel dit bericht
Chat met ons