GAC Business Solutions

Concrete besparingen met nieuwe SharePoint 2010 portalen

9 juli, 2012 in Zakelijke dienstverlening

In de front-office heeft u contact met klanten, stelt u brieven, rapporten en verslagen op en ontvangt u e-mail, telefoontjes en brieven van uw leveranciers en klanten. Hier bevindt zich dus een grote hoeveelheid bedrijfsinformatie, die pas waarde heeft als deze wordt gepresenteerd in de juiste context. Om deze informatiestromen op te slaan, is een oplossing nodig die de juiste informatie aan uw medewerkers aanbiedt. Dit kan eenvoudig en snel met de SharePoint 2010 portalen.

Vergroot uw efficiency
Uw front-office medewerkers werken efficiënter wanneer zij de dagelijkste informatie zoals taken, e-mail of documenten aangeboden krijgen, en kunnen verwerken in de context van een bedrijf, een contactpersoon, een project of als medewerker zelf. Kortom: het kunnen koppelen van ongestructureerde informatie (front-office) aan de gestructureerde informatie in uw back-office. Zo neemt de waarde van de aangeboden informatie toe, verbetert de toegankelijkheid en de efficiency.

Het beste uit twee werelden
De nieuwe portalen van PSA+ geven u de mogelijkheid het beste uit deze twee werelden te halen. Door de naadloze integratie met Microsoft Dynamics NAV wordt de informatie in uw ERP systeem en SharePoint gesynchroniseerd. Met de inzet van de SharePoint 2010 portalen kunnen gebruikers:

 

  • Direct toegang krijgen tot de project- en klantinformatie.
  • Alerts instellen zodat ze automatisch worden geïnformeerd als er gegevens in de project- of klantinformatie wijzigen.
  • Werken met automatische workflows als bijvoorbeeld grenswaardes worden overschreden.
  • De gegevens raadplegen in de context en rekening houdend met de autorisaties die worden vastgelegd in Dynamics NAV en SharePoint 2010.

 

Voordelen systeembeheer
Ook op het gebied van systeembeheer biedt de nieuwe architectuur voordelen. Zo biedt de functionaliteit de mogelijkheid om een Ontwikkeling, Test, Acceptatie, Productieomgeving – OTAP – omgeving op te zetten.

SharePoint 2010 portalen
Meer weten over de inzet van SharePoint 2010 portalen voor een optimale integratie tussen uw front-office en back-office? Neem dan contact op met GAC.

   

Deel dit bericht
Chat met ons