GAC Business Solutions

Bedrijfssoftware maakt groei door informatie delen en samenwerken waar

21 april, 2009 in Groothandel Productie Algemeen

Ondernemers ervaren dat traditionele ERP-software niet meer de lading dekt van de informatiebehoeften die zij in hun organisatie hebben. Investeringen in bedrijfssoftware gaan inmiddels meestal over uitbreiding en minder over vervanging. De toegevoegde waarde voor u zit voornamelijk in de softwareoplossing die antwoord geeft op de totale informatiebehoefte van uw organisatie.

Besparen en groeien
Veeleisende markten, steeds minder tijd, nieuwe ontwikkelingen in de keten. Uitdagingen die ervoor zorgen dat er veel informatie in uw organisatie rondgaat. Veel waardevolle informatie is echter ongestructureerd en niet centraal beschikbaar. Terwijl juist daar uw kansen liggen om te besparen en te groeien.

Centrale informatie en communicatie
Door gestructureerde en ongestructureerde informatie centraal online te verzamelen en te koppelen aan de ERP-software, gaat er geen informatie meer verloren. Uw medewerkers raadplegen overal en altijd de meest actuele gegevens over klanten, producten, orders, enz. Zij kunnen online aanvragen doen, klachten registreren, kosten declareren, formulieren accorderen, documenten integraal beheren en gezamenlijk aan taken en documenten werken.

koppeling met ERP
Door de koppeling met het ERP-gedeelte van uw totaaloplossing kunnen uw medewerkers gefundeerd met klanten en leveranciers communiceren over bijvoorbeeld leveringstijden, via speciaal ingerichte portals.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Deel dit bericht
Chat met ons