GAC Business Solutions

GAC Business Solutions wederom Top-Dynamics-Partner van Microsoft

12 augustus, 2008 in Algemeen

GAC Business Solutions behoort wederom tot de beste partners van Microsoft Business Solutions. Dit keer gaat het om een Europese Microsoftprijs die GAC bemachtigde in de race om nieuwe klanten voor Microsoft Dynamics NAV in Nederland in het eerste kwartaal van 2008. Een pluim voor de Brabantse ERP-leverancier die nog steeds groeiende is.

Nieuwe klanten werven

Microsoft Business Solutions daagde in Europa haar partners uit in het eerste kwartaal op lokaal niveau de meeste nieuwe klanten te werven. Microsoft riep GAC Business Solutions uit tot de op een na beste partner in Nederland. Op Europees niveau hoort GAC bij de eerste acht toppartners. In totaal vielen 20 Europese Microsoft partners in de prijzen en hebben zij deelgenomen aan een reis naar Budapest.

Explosieve groei

Voor GAC Business Solutions is dit een bewijs dat de gekozen verticalisatiestrategie de juiste groeiformule is. De keuzes voor de branches groothandel, productie en zakelijke dienstverlening werpen hun vruchten af. Met een explosieve omzetgroei in 2007 van 27% en 37 nieuwe medewerkers, zit de groei er stevig in bij GAC. In de eerste 5 maanden van dit jaar zijn bij GAC alweer 16 nieuwe medewerkers gestart. Nog steeds zoekt GAC nieuwe medewerkers op diverse posities die samen met het bedrijf willen groeien.

Deel dit bericht
Chat met ons