GAC Business Solutions

Inspirerende Kennissessie Winst door Wendbaarheid groot succes

21 maart, 2013 in Productie

We gingen van start met de toekomstvisie van Microsoft. En hoe GAC zich als organisatie reeds wendbaar heeft ingericht voor een beter contract met de klant en om sneller in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. Daarna maakten de bezoekers kennis met de nieuwste versie van Dynamics NAV 2013 die organisaties nog beter in staat stelt hun wendbaarheid te vergroten. Als afsluiting inspireerde gastspreker Markt Nijssen de bezoekers met zijn visie op de wendbaarheid van organisaties en de noodzaak hiervan. Gezien de grote opkomst en positieve reacties op deze inspirerende ochtend kunnen we zeggen dat het evenement meer dan geslaagd is.

Meer informatie?
Heeft u de Kennissessie gemist of bent u geïnteresseerd in meer informatie over Microsoft Dynamics NAV 2013 of andere informatie rondom het thema Winst door Wendbaarheid, neem dan contact op met uw accountmanager of bel 0499 58 28 28.

Voorinschrijving Kennissessies 2013
GAC organiseert regelmatig kennissessies. U kunt hier alvast aangeven over welke branche u een kennissessie bij zou willen wonen, zodat u verzekerd bent van een uitnodiging voor de eerst volgende kennissessie waarin deze branche aan bod komt.

Deel dit bericht
Chat met ons