GAC Business Solutions

Succesvol launch-event Microsoft Dynamics NAV 2013

2 november, 2012 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen

Inspiratie, wendbaarheid & flexibiliteit
Microsoft toonde in haar key note presentatie de wenbaarheid en flexibiliteit van Microsoft Dynamics NAV 2013 en welke voordelen dit voor organisaties biedt. Daarin staat centraal: het verkrijgen van meer controle, verhogen van marges en realiseren van groei. De rondleiding door het geheel op Het Nieuwe Werken ingerichte pand van Microsoft heeft veel aanwezigen geïnspireerd en geënthousiasmeerd. Ook reageerde men positief op de demonstraties van Windows 8 en de Windows Phone.

Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven & zakelijke dienstverleners
Naast de algemene presentatie van Microsoft Dynamics NAV 2013 en de aanvullende inspirerende sessies vonden ook branchegerichte break-out sessies plaats. Branchespecialist GAC toonde de innovaties en voordelen van Dynamics NAV 2013 voor productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Tijdens de ‘wendbare’ lunch aan het einde van het evenement deelde de aanwezigen hun ervaringen & inspiraties met elkaar. Microsoft Dynamics NAV 2013 biedt als bedrijfssoftware datgene wat de moderne ondernemer van nu nodig heeft.

Evenement gemist? Maak kennis met Microsoft Dynamics NAV 2013
Heeft u het launch event gemist? GAC praat u graag alsnog bij over Dynamics NAV 2013 voor uw organisatie. Laat ons weten waar uw interesse ligt via het contactformulier en wij maken graag een afspraak om de voordelen van Dynamics NAV 2013 voor uw organisatie te onderzoeken.

Deel dit bericht
Chat met ons