GAC Business Solutions

BTW verhoging per oktober

18 juli, 2012 in Algemeen

Conversietool btw-tarief
De btw-conversietool helpt gebruikers bij een snelle overgang, voorkomt handmatig (record voor record) werk en past automatisch alle relevante instellingen aan naar de nieuwe situatie. GAC heeft conversietools beschikbaar voor verschillende branches. Wilt u meer weten over deze tool en of deze u helpt bij uw voorbereidingen op de BTW-tarief verhoging in Microsoft Dynamics NAV? Bel dan met 0499 58 28 27 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Workshop: “BTW-tarief aanpassen in Microsoft Dynamics NAV”
Naast de btw-tarief conversietool biedt GAC workshops aan ter voorbereiding op de conversie. Tijdens deze workshop wordt u aan de hand van een kopie van uw eigen administratie stapsgewijs begeleid in het doorvoeren van de vereiste aanpassingen met behulp van de BTW-tarief conversietool. Het voorkomt verrassingen en versoepelt de daadwerkelijke overgang naar het nieuwe BTW-tarief.

BTW Aanpassing Whitepaper
Alle vereiste aanpassingen zijn stapsgewijs samengevat in de ‘Btw Aanpassing Whitepaper’ die u kunt aanvragen door te bellen met: 0499 58 28 27. Heeft u nog behoefte aan ondersteuning, inzicht in het whitepaper of interesse in een van de diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

<a href="/media/172592/Stappenplan-wijzigen-BTW-tarief-DVL.pdf">Download BTW aanpassing whitepaper</a>

Deel dit bericht
Chat met ons