GAC Business Solutions

KidsVision ondersteunt ontwikkelingen in de kinderopvang

20 november, 2017 in Kinderopvang Algemeen

Tijdens een bijeenkomst van KidsVision Gebruikersgroep kwamen verschillende vernieuwingen in de kinderopvang aan bod. Naast sprekers van GAC waren er ook medewerkers van DUO aanwezig.

Ondersteuning voor Directe Financiering Kinderopvang
Op dit moment wordt gewerkt aan het nieuwe financieringsmodel voor de kinderopvang. Tijdens het event werd uitleg  gegeven over de plannen en wat daarbij komt kijken. Ook ging DUO in op vragen uit de zaal. Namens GAC ging Directeur Ontwikkeling Bert Venekamp in op de ondersteuning die KidsVision biedt met betrekking tot thema’s zoals Directe Financiering Kinderopvang. 

Inspelen op thema’s binnen de kinderopvang in Nederland
KidsVision steunt op Microsoft technologie. Dankzij deze samenwerking kan GAC voor algemene ontwikkeling van de software terugvallen op de softwaregigant. Dat biedt ruimte om ver van te voren in te spelen op specifieke thema’s die spelen binnen de kinderopvang in Nederland. Die ruimte benut KidsVision om vandaag al oplossingen te ontwikkelen voor zaken die in de toekomst gaan spelen. 

Wat kan KidsVision voor u betekenen?
Bent u benieuwd wat werken met KidsVision voor u kan betekenen? Neem contact op met GAC voor meer informatie of bekijk hier vast de mogelijkheden.

Deel dit bericht
Chat met ons