GAC Business Solutions

Joolz, Vespo, i-Team Global en Eureco-Pharma winnen Digitale Innovatie Koploper Award

9 november, 2017 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

Joolz, i-Team Global, Vespo en Eureco Pharma hebben de GAC Digitale Innovatie Koploper Award gewonnen. Erik van Driel, Algemeen Directeur van GAC, rijkte de prijs uit tijdens Smart Central 2017. “De Digitale Transformatie geeft ongekende kansen aan Nederlandse ondernemingen. Met de Digitale Innovatie Koploper Award onderscheidt GAC toporganisaties die daar op inspirerende wijze invulling aan geven.

Snel uitbreiden en duurzame productieketen
Joolz is befaamd om het design van zijn kinderwagens. De onderneming heeft met behulp van slimme oplossingen zijn productieketen duurzamer gemaakt. Ook is het eenvoudiger om medewerkers te ondersteunen, wereldwijd nieuwe kantoren te openen en toch centraal overzicht te houden. Naast de Verenigde Staten staan Azië en Zuid-Europa op de lijst van markten om te veroveren. Sebastian Schigt, IT Coordinator van Joolz: “Ons product wordt niet gemaakt door één persoon. Iedereen werkt daaraan mee. We proberen dat over te brengen, successen te delen en te werken aan persoonlijke ontwikkelingsplannen.”

Meer tijd om effectiever schoon te maken
De schoonmaakbranche wordt keer op keer verrast door de revolutionaire schoonmaakoplossingen van i-Team Global. Daarbij ligt de focus op de werkvloer. Door inzet van ondersteunende software kan de ontwikkeltijd van nieuwe oplossingen tot bijna de helft teruggebracht worden. Dat geeft de eindgebruiker meer tijd om effectiever en uitgebreider schoon te maken. Global Marketing Manager van i-Team Global, Ron van de Ven: “Digitaal doen we veel. We gebruiken de tijd die daarmee vrijkomt om op traditionele wijze, face-to-face, met klanten in verbinding te blijven.”

Meer tijd en aandacht voor de klant
Vespo handelt in huishoudtextiel en bedrijfskleding. Het bedrijf is onder meer bekend van de merken Walra en Santino. Door slim in te spelen op de Digitale Transformatie zijn diverse processen zoals orderinvoer bijna volledig geautomatiseerd. De tijd die daarmee vrijgekomen is, wordt ingezet om de klant meer aandacht te geven. Operations Director van Vespo, Marc Camerling: “We hebben de standaardprocessen geautomatiseerd en zo de orderverwerking versneld. Door deze verschuiving komt er meer tijd vrij voor persoonlijke aandacht voor de klant en dat is juist waar we ons in willen onderscheiden.”

Kennis bestendiger vastleggen
Eureco-Pharma rekent als parallelimporteur van geneesmiddelen onder meer negentig procent van alle ziekenhuizen in Nederland tot zijn klantenkring. In samenwerking met GAC wist de organisatie zijn kennis bestendiger te borgen. Inzet van software vereenvoudigt het ontdekken van nieuwe kansen, helpt medewerkers beter samenwerken en verhoogt de klanttevredenheid. Jan de Kreij, CEO van Eureco-Pharma: “Wij zijn van een bedrijf met 101 Excel-sheets getransformeerd in een organisatie met één centrale database. Mensen praten over dezelfde gegevens. Omdat we beter met elkaar communiceren is de stroperigheid weg en werken we met veel meer accuratesse.”

GAC adviseert en ondersteunt
GAC Business Solutions adviseert en ondersteunt groothandels, productiebedrijven, zakelijke dienstverleners en organisaties in de kinderopvang. Daarbij ligt de focus op bestendige groei die bereikt wordt door intensieve, langdurige samenwerking. Aan de basis van die samenwerking ligt Microsoft-technologie zoals Dynamics 365, Office 365, Power BI en SharePoint. Erik van Driel: “GAC levert meer dan alleen oplossingen: wij gaan duurzame verbinding aan, zijn ondernemend en denken proactief met onze partners mee.”

Digitale Innovatie Koploper Award
De Digitale Innovatie Koploper Award is door GAC ingevoerd om toporganisaties te erkennen die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. Deze omwenteling biedt de Nederlandse maakindustrie, handel en dienstverlening ongekende nieuwe mogelijkheden. Dat vereist slimme innovatie van bedrijfsprocessen om in te spelen op het effect dat de toenemende digitalisering heeft op mens, bedrijf en maatschappij. Erik van Driel: “Organisaties die verandering omarmen en slimme samenwerking opzoeken bereiken meer en kunnen bestendig groeien. Ik ben trots dat ik deze vier toppers mag bekronen met de GAC Digitale Innovatie Koploper Award.”

Deel dit bericht
Chat met ons